layan ride then makan

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: layan ride then makan

Post  zul_cbr on Sat Jun 28, 2008 11:02 pm

ben_panced wrote:zul nek la cb4 ko..
aku dtg dri sgamat, insyaallah ngan bebudk sgamat sorg dua

bukan taknak naik moto tu, masalahnye skrg, ko tanya la diorang yg gi umah aku mggu lepas...

p/s - moto bogel, xde sidemirror + signal dpn + plet dpn! pale
p/s - nanti dah dpt fairing dia aku bawak ler moto tu...heehehe..
p/s - barren, your Modenas Elit ?

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  ben_panced on Sat Jun 28, 2008 11:21 pm

barrenwizard wrote:Haihz, aku kemungkinan besar, tak dapat pegi. Latenight, cam mana nak fetch aku?

kenapa ko tak bole pegi? aduih nsr ko problem ke?

zul_cbr wrote:
ben_panced wrote:zul nek la cb4 ko..
aku dtg dri sgamat, insyaallah ngan bebudk sgamat sorg dua

bukan taknak naik moto tu, masalahnye skrg, ko tanya la diorang yg gi umah aku mggu lepas...

p/s - moto bogel, xde sidemirror + signal dpn + plet dpn! pale
p/s - nanti dah dpt fairing dia aku bawak ler moto tu...heehehe..
p/s - barren, your Modenas Elit ?

ko oder coverset ori ke?
cover r1 ko lagi mengamcam dari yg ori

ben_panced

Number of posts : 90
Age : 30
Location : Kulai
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  zul_cbr on Sun Jun 29, 2008 11:50 am

ben_panced wrote:
barrenwizard wrote:Haihz, aku kemungkinan besar, tak dapat pegi. Latenight, cam mana nak fetch aku?

kenapa ko tak bole pegi? aduih nsr ko problem ke?

zul_cbr wrote:
ben_panced wrote:zul nek la cb4 ko..
aku dtg dri sgamat, insyaallah ngan bebudk sgamat sorg dua

bukan taknak naik moto tu, masalahnye skrg, ko tanya la diorang yg gi umah aku mggu lepas...

p/s - moto bogel, xde sidemirror + signal dpn + plet dpn! pale
p/s - nanti dah dpt fairing dia aku bawak ler moto tu...heehehe..
p/s - barren, your Modenas Elit ?

ko oder coverset ori ke?
cover r1 ko lagi mengamcam dari yg ori

a`ah. tgh carik coverset ori

UPDATE :

abg ronan kita sakit pinggang. tak pasti dpt pegi atau tak.

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  ben_panced on Sun Jun 29, 2008 8:42 pm

zul_cbr wrote:
ben_panced wrote:
barrenwizard wrote:Haihz, aku kemungkinan besar, tak dapat pegi. Latenight, cam mana nak fetch aku?

kenapa ko tak bole pegi? aduih nsr ko problem ke?

zul_cbr wrote:
ben_panced wrote:zul nek la cb4 ko..
aku dtg dri sgamat, insyaallah ngan bebudk sgamat sorg dua

bukan taknak naik moto tu, masalahnye skrg, ko tanya la diorang yg gi umah aku mggu lepas...

p/s - moto bogel, xde sidemirror + signal dpn + plet dpn! pale
p/s - nanti dah dpt fairing dia aku bawak ler moto tu...heehehe..
p/s - barren, your Modenas Elit ?

ko oder coverset ori ke?
cover r1 ko lagi mengamcam dari yg ori

a`ah. tgh carik coverset ori

UPDATE :

abg ronan kita sakit pinggang. tak pasti dpt pegi atau tak.

huh sume tak pegi, bagi alasan, aku dari segamat ni pun datang Sad
takpela aktiviti lain kite pakat-pakat pegi ramai-ramai Very Happy

ben_panced

Number of posts : 90
Age : 30
Location : Kulai
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  barrenwizard on Sun Jun 29, 2008 8:46 pm

Aisehman, today's trip very wet and sexy. Razz

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  kingslayer on Mon Jun 30, 2008 9:43 am

salam bro,

minta mahaple byk2.. aku last minute xdpt nak pi plak.. aku rasa ada bro yg call aku... 016.. tp xsempat angkat.. aku still kat PD masa tuh... camne plak mentua sume ajak gi sana.. he2..

sowwy byk2 bro...

kingslayer

Number of posts : 20
Registration date : 2008-04-07

View user profile

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  rPiz on Tue Jul 01, 2008 1:30 am

syg, petang td br siap moto tu...
alahai, lambat sehari je
hampeh...
btw, xde report n pic ke?

rPiz

Number of posts : 156
Location : batu pahat - ayer keroh,mlke
Registration date : 2008-01-12

View user profile http://profiles.friendster.com/hafizhassan881114

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  L8nite on Tue Jul 01, 2008 11:15 am

tq so much to barren,wan tzm,mail n ben cuz sudi datang...
n bg pihak pengantin nyer,minta maaf klu ader kekurangan...

ride dalam hujan lebat...
pic nyer kener tggu ben n barren upload la....

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  ronan on Tue Jul 01, 2008 4:49 pm

tahniah pada yang sempat mengaktifkan diri untuk join ride hari ahad lepas..

saya minta maaf betul2 sbb masih lagi sakit pinggang... memang dah siap riding gear dlm keta utk pegi amik motor kat uda, tapi keadaan tak mengizinkan....

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  cik_am on Wed Jul 02, 2008 7:05 pm

sakit pinggang terlebih hayun ke bro?kehkehkeh

cik_am

Number of posts : 42
Age : 27
Location : johor
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  scid on Wed Jul 02, 2008 10:18 pm

cik_am wrote:sakit pinggang terlebih hayun ke bro?kehkehkeh

ish..jgn ckp kuat..nnt org tau Razz

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  ronan on Thu Jul 03, 2008 5:14 pm

cik_am wrote:sakit pinggang terlebih hayun ke bro?kehkehkeh

tggungjwb......

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: layan ride then makan

Post  Sponsored content Today at 6:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum