MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

View previous topic View next topic Go down

MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

Post  ~MI~ on Wed Oct 08, 2008 4:04 pm

Guys,

Yang nak join ride untuk ke SIC MOTOGP:-
Bertolak sabtu sebelum tengahari terus ke putrajaya.
Di putrajaya sewa satu malam apartment (3+1 bilik) RM300.
Malam gi street bike fest kat KL.
Ahad checkout dan gi MotoGP. Pastu balik.
Setakat ni ada dalam 10 biker yang nak pegi dan masih terbuka lagi.
Tiket harga RM80 akan dibeli dari Naza Bikes (dapat Tshirt, cap, tiket dan awek payung sorang satu).

Selain daripada itu boleh beli tiket RM50 dengan New Chen, khas untuk Kawasakian only (Kena join diorang konvoi pagi ahad tu nanti).

So, sesapa nak join,
1. Untuk tido kat Putrajaya boleh beri nama kat saya, MIE 019 75 990 77 atau Rosli pasir gudang bagi deposit RM30 (lagi ramai, lagi kurang kos dan duit lebih akan dipulang balik).
2. Untuk tiket Naza bikes, boleh beri duit RM80 kat saya atau Rosli Pasir Gudang.
3. Untuk tiket Kawasaki, boleh beri duit RM50 kat AhMeng NewChen Tampoi atau Asri 019 780 1188.

Atau jumpa saya kat susur 3 petang ni pukul 5 - 7 petang.



Setakat ni yang pegi,

Group A (under naza bikes) Tido di Putrajaya.
1. Rosli R1
2. Azman CBR1000RR
3. Hassan ZX9R
4. Adi CBR1000RR
5. Anis K2-1000
6. Irwan ZX10R
7. Blog Hayabusa
8. Razak Blade650R
9. Baharin 749SS
10. MI CB-1
11. Cik Am Srad600
12. Dino CBR1000RR

Group B (under Kawasaki) Tido di Wisma Belia.
1. Asri ER6n
2. Jaafar ER6n
3. Rahmat ER6n
4. Suhaime ER6n
5. Delarizax 250r

Group C (konvoi naza jb) Tido di PD.
1. Saidi RS250
2. Omar Blade650n
3. Burn Blade250r
4. Ecal CB400
5. dan ramai lagi (dlm 10 orang).


Mari-mari sesapa yang nak ikut lagi dialu-alukan.


Last edited by ~MI~ on Thu Oct 09, 2008 10:13 pm; edited 4 times in total

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

Post  zul_cbr on Wed Oct 08, 2008 11:16 pm

how i wish i could... Sad

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

Post  ~MI~ on Thu Oct 09, 2008 12:40 am

zul_cbr wrote:how i wish i could... Sad


could get the awek payung ke zul???

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

Post  delarizax on Thu Oct 09, 2008 2:10 am

Salam bro,
aku join utk konvoi pd sabtu tuh ok,
ari ahad aku konvoi ngan geng ninja 250r under kawasaki...kul brp RV & kat mane?
http://www.ninja250r.proboards107.com/index.cgi

delarizax

Number of posts : 11
Age : 36
Location : Bandar Baru Permas Jaya
Registration date : 2008-08-22

View user profile http://www.new.facebook.com/inbox/#/profile.php?id=779889087&ref

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

Post  ~MI~ on Thu Oct 09, 2008 2:00 pm

delarizax wrote:Salam bro,
aku join utk konvoi pd sabtu tuh ok,
ari ahad aku konvoi ngan geng ninja 250r under kawasaki...kul brp RV & kat mane?
http://www.ninja250r.proboards107.com/index.cgi


Okay bro nanti aku contact ko.
Plan belum comfirm lagi, lebihkurang camni, kumpul kat petronas toll skudai pkl 11.
Gerak ke KL pkl 11.30 terus shoot kl. Berhenti la nanti mana-mana yang patut selalunya kat pagoh.
Gerak pi dan berhenti kat perhentian seremban. Pastu split group a gi putrajaya group b gi wisma belia.
Malam semua grouping balik kat kl untuk pegi bike streetfest.
Pastu balik ke hotel memasing.
Pagi group b pegi dataran kumpul untuk join kawasaki nyer konvoi.
Mungkin dapat pinjam/sewa 2-3 biji radio dari Kelab Radio Pelangi.

Bro, takde geng 250r lain ke dari jb? Boleh gerak sesama.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

Post  zul_cbr on Thu Oct 09, 2008 5:04 pm

~MI~ wrote:Guys,

Yang nak join ride untuk ke SIC MOTOGP:-
Bertolak sabtu sebelum tengahari terus ke putrajaya.
Di putrajaya sewa satu malam apartment (3+1 bilik) RM300.
Malam gi street bike fest kat KL.
Ahad checkout dan gi MotoGP. Pastu balik.
Setakat ni ada dalam 10 biker yang nak pegi dan masih terbuka lagi.
Tiket harga RM80 akan dibeli dari Naza Bikes (dapat Tshirt, cap, tiket dan awek payung sorang satu).

Selain daripada itu boleh beli tiket RM50 dengan New Chen, khas untuk Kawasakian only (Kena join diorang konvoi pagi ahad tu nanti).

So, sesapa nak join,
1. Untuk tido kat Putrajaya boleh beri nama kat saya, MIE 019 75 990 77 atau Rosli pasir gudang bagi deposit RM30 (lagi ramai, lagi kurang kos dan duit lebih akan dipulang balik).
2. Untuk tiket Naza bikes, boleh beri duit RM80 kat saya atau Rosli Pasir Gudang.
3. Untuk tiket Kawasaki, boleh beri duit RM50 kat AhMeng NewChen Tampoi atau Asri 019 780 1188.

Atau jumpa saya kat susur 3 petang ni pukul 5 - 7 petang.



Setakat ni yang pegi,

Group A (under naza bikes) Tido di Putrajaya.
1. Rosli R1
2. Azman CBR1000RR
3. Hassan ZX9R
4. Adi CBR1000RR
5. Anis K2-1000
6. Irwan ZX10R
7. Blog Hayabusa
8. Razak Blade650R
9. Baharin 749SS
10. Omar Blade650n
11. Saidi RS250
12. MI CB-1
13. Cik Am Srad600
14. Dino CBR1000RR

Group B (under Kawasaki) Tido di Wisma Belia.
1. Asri ER6n
2. Jaafar ER6n

3. Rahmat ER6n
4. Suhaime ER6n
5. Delarizax 250r

Mari-mari sesapa yang nak ikut lagi dialu-alukan.

perghh...derang ni smua dah hapgered..........lama btol xjoin konvoi slepas kes buke pose taun lpas. Shocked

p/s- pakcik yg pakai CB-1 tu leh kejor ke drg nih...nak tanya sikit, CB-1 tu 400cc ke 1000cc ek..saya budak baru nak blajar. lol!

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

Post  ~MI~ on Thu Oct 09, 2008 10:18 pm

zul_cbr wrote:[
perghh...derang ni smua dah hapgered..........lama btol xjoin konvoi slepas kes buke pose taun lpas. Shocked

p/s- pakcik yg pakai CB-1 tu leh kejor ke drg nih...nak tanya sikit, CB-1 tu 400cc ke 1000cc ek..saya budak baru nak blajar. lol!

CB-1 tu kekadang dia boleh jadi R1 zul... tapi camner pun tak boleh jadi cbR1... Razz Razz Razz

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

Post  scid on Thu Oct 09, 2008 11:59 pm

insyaAllah jumpe kat sane ek..chek maybe gi sane ngan gadis payung sendiri...nak polo korang tak dapek ar....sumer pakat2 satu jam JB-KL Razz

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: MOTOGP 2008 - Ride to SIC.

Post  Sponsored content Today at 6:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum