BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Wed Jun 11, 2008 9:55 am

j0j02 wrote:
tq sbb korang bincang juga kat sini pasal xtvt bladers. tarikh bayaran klu yg nak join dinner tu aku igt bayar seminggu sblm tarikh dinner pun x apa, yg kami buat sampai 10hb iaitu hari ni adalah deposit utk yg 3h2m sahaja, itupun dah postpone, tapi klu yg join dinner pun nak bayar, apa salahnya, kami amik je rabbit

harap sampai masa 1 minggu sblm dinner, korang semua boleh buat kptusan sbb bila dah dekat2 mgkn jadual dah ok. apapun kami amat harap semua warga DTBS dapat dtg mlm dinner tu dan kita panjangkan silaturahim yg telah terbina sblm ini. terima kasiah semua cheers

pssst: apa yg penting sgt nak jumpa aku tu farao

albino
K guys, aku rasa masa tu kita dah boleh buat keputusan!

Mungkin gak masa tu harga minyak dah turun sbb porklah dah letak jawatan/PKR dah memerintah/porklah dah kojol!

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ronan on Wed Jun 11, 2008 11:08 am

saya mmg rase nak pegi... cuma mmndangkan keadaan kerja saya, saya xleh nak bg jawapan seawal ni...

tapi, saya akan byr dulu utk bbq + karaoke tu. nak byr kat sape eh?

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ~MI~ on Wed Jun 11, 2008 11:26 am

j0j02 wrote:

pssst: apa yg penting sgt nak jumpa aku tu farao

albino


tak dapat jumpa jojo takpe... dapat jumpa joji.. hahaha

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Wed Jun 11, 2008 12:27 pm

ronan wrote:saya mmg rase nak pegi... cuma mmndangkan keadaan kerja saya, saya xleh nak bg jawapan seawal ni...

tapi, saya akan byr dulu utk bbq + karaoke tu. nak byr kat sape eh?

Lu bayar kat wa dulu, kasi wa pakai. Lepas tu dalam minggu 21-25 Julai baru wa kasi kat Jojo. Lu kasi dia org awal wat pe, dia org ni bebudak lagi, tak leh bagi duet bebanyak.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ~MI~ on Wed Jun 11, 2008 12:37 pm

Aku ada join tahun lepas punya BAR... memang best!

Ride ke Cherating, mandi-manda, polo air, bbq dan karaoke...

Tahun ni pi la jugak (insyallah)...

Masukkan nama ku ye...

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  j0j02 on Wed Jun 11, 2008 5:31 pm

terima kasih atas sokongan anda semua, klu nak bayar kat aku pun boleh, aku nak bayar deposit kawa ern baru tu cheers

pssst: MI, joji x pegi rabbit

Razz

j0j02

Number of posts : 19
Age : 35
Location : KL
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ben_panced on Wed Jun 11, 2008 7:15 pm

so BAR ni ape cite?
kite dari jb pegi tengok-tengok je ke?

ben_panced

Number of posts : 90
Age : 30
Location : Kulai
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Thu Jun 12, 2008 10:18 am

ben_panced wrote:so BAR ni ape cite?
kite dari jb pegi tengok-tengok je ke?

Jojo dah bagi kelonggaran. Kita konpom balik seminggu sebelum event, tarikh 21 - 25 Julai nanti.

Tak payah byr apa2 skrg, kang Jojo guna duit tu buat downpayment Kawa baru! Twisted Evil

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  j0j02 on Thu Jun 12, 2008 3:34 pm

ben_panced wrote:so BAR ni ape cite?
kite dari jb pegi tengok-tengok je ke?

minta pendapat dari bikers semua, klu ditakdirkan BAR 08 success, aku minta pada korang semua utk lead konvoi kutip derma pada hari sabtu, di area johor, ok tak, boleh plan lokasi2 yg nak pegi dan kami di topic utama akan usahakan utk mendapatkan seramai mana yg boleh bikers yg akan join BAR 08. tq.

pssst: ecik, sila masukkan deposit kawa ke akaun aku santa

j0j02

Number of posts : 19
Age : 35
Location : KL
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  barrenwizard on Thu Jun 12, 2008 11:18 pm

KAWASAKI ER-6N!!! Twisted Evil

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Tue Jun 17, 2008 4:00 pm

Arrow Guys, lets keep this thread alive. Else, we may forget about it when the date nears. bounce

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  barrenwizard on Tue Jun 17, 2008 4:45 pm

Hmmm, I might be able to join. Surprised

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Thu Jun 26, 2008 4:23 pm

Guys, just to keep this thread warm.........

Spoken to Jojo yesterday lunch. This event is in conjunction with IJN Donation Campaign. So they need our assistance as to where they should come and mix with the public and do their Campaign. This Campaign is legal with IJN rep and maybe the police trafiic will also be around.

Any suggestion, maybe Danga FSM?

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ronan on Thu Jun 26, 2008 5:37 pm

ecik wrote:they need our assistance as to where they should come and mix with the public and do their Campaign. This Campaign is legal with IJN rep and maybe the police trafiic will also be around.

hmm... bagus gak. i'll try ask a friend who is with mahkota bikers... maybe he can arrange mahkota bikers (where a lot of traffic personnel are members) to join as well..... tengok camane...

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  j0j02 on Fri Jun 27, 2008 12:29 am



tq all, klu dpt pergi satu tempat pun dah ok. bukan apa, takut penat je. mlm ade bbq dan karaoke, kita nak menjerit lagi. huhu cheers

j0j02

Number of posts : 19
Age : 35
Location : KL
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

update!!!

Post  j0j02 on Thu Jul 24, 2008 2:37 pm

http://superbikemalaysia.com/index.php?showtopic=12061

Salam. Mcm mana dgn perancangan DTBS, so klu dah dpt decide, bolehlah hantarkan list nama pada kami k. tq

Jumpa disana cheers

j0j02

Number of posts : 19
Age : 35
Location : KL
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ~MI~ on Thu Jul 24, 2008 5:24 pm

Jojo,

Buat masa ni yang komfirm pegi (untuk dinner) aku dan cik am... exbladers yang lain macam amy, saidi, asri, omar dan razak tak komfirm lagi... nanti aku update sebelum ahad ni.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  barrenwizard on Thu Jul 24, 2008 5:39 pm

Hmmm, Ijo! Count me in as 50/50? If cannot, than let it be a "no" for me first.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  j0j02 on Mon Jul 28, 2008 11:21 pm

barren, Ijo ye, mcm nama jawa je, ko cina jawa ke tongue

j0j02

Number of posts : 19
Age : 35
Location : KL
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ~MI~ on Tue Jul 29, 2008 10:29 am

j0j02 wrote:barren, Ijo ye, mcm nama jawa je, ko cina jawa ke tongue

Ijo tu Hijau lerr... go green = go ijo

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  Sponsored content Today at 6:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum