BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Wed May 21, 2008 6:59 pm

Salam semua.

Selepas PR2 pada 30.5.08 Bladers telah mengubah tarikh kepada 1,2 & 3 August 2008 bertempat yang sama ia itu di Tg Balau Resort.

BAR'07 ertempat di Cherating Phg ramai riders dari JB yang pergi. Tahun ini aktiviti dubuat di Negeri Johor Darul Takzim. Sape2 berminat.......

http://superbikemalaysia.com/index.php?showtopic=10108

Kita mungkin tak mampu untuk bersama 3H2M, tapi saya cadangkan kita join masa Dinner/BBQ/Karaoke pada Sabtu, 2/8/08.

Saya perlukan komitmen berapa ramai ramai bladers yg ingin menyertai xtvt ini supaya dpt ditentukan pembayaran.


Last edited by ecik on Sat May 31, 2008 12:35 pm; edited 2 times in total

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ~MI~ on Fri May 23, 2008 11:31 am

ecik wrote:Salam semua.

Bladers akan mengadakan aktiviti tahunan (BAR'08) ke2 pada 25 - 27 July 2008 di Tg Balau Resort.

BAR'07 ertempat di Cherating Phg ramai riders dari JB yang pergi. Tahun ini aktiviti dubuat di Negeri Johor Darul Takzim. Sape2 berminat.......

http://superbikemalaysia.com/index.php?showtopic=10108

Ecik,
You join tak nanti?
Most probably me and xbladersJB akan just pegi dan visit them kat sana. Nak join untuk 3h2m tu tak dapat kot..

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Fri May 23, 2008 12:22 pm

~MI~ wrote:
Ecik,
You join tak nanti?
Most probably me and xbladersJB akan just pegi dan visit them kat sana. Nak join untuk 3h2m tu tak dapat kot..

Tu lah, saya pun kalau 3H2M pun tak dapat. Mungkin kita join one day of their activity. Apa2 pun BAR'08 ni belum finalize lagi, banyak issue2 dalaman yang harus dibincangkan dahulu. 30hb Mei ni mungkin setel.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  barrenwizard on Fri May 23, 2008 2:37 pm

BROWNING AUTOMATIC RIFLE? scratch


_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ~MI~ on Fri May 23, 2008 4:06 pm

ecik wrote:
~MI~ wrote:
Ecik,
You join tak nanti?
Most probably me and xbladersJB akan just pegi dan visit them kat sana. Nak join untuk 3h2m tu tak dapat kot..

Tu lah, saya pun kalau 3H2M pun tak dapat. Mungkin kita join one day of their activity. Apa2 pun BAR'08 ni belum finalize lagi, banyak issue2 dalaman yang harus dibincangkan dahulu. 30hb Mei ni mungkin setel.

Tahun lepas, we all join them untuk 2d1n je, kalo kita buat macam tu pun okay gak. Tak pun join them for dinner je laa.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  barrenwizard on Fri May 23, 2008 5:22 pm

Aiya,kalau tak pun join kita malam ni...

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ~MI~ on Fri May 23, 2008 5:33 pm

barrenwizard wrote:Aiya,kalau tak pun join kita malam ni...
You guys go on first. Will be joining you guys later at midnite.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  barrenwizard on Fri May 23, 2008 7:24 pm

~MI~ wrote:
barrenwizard wrote:Aiya,kalau tak pun join kita malam ni...
You guys go on first. Will be joining you guys later at midnite.

Remember, it will be at ZORRO. Surprised

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Sat May 31, 2008 12:36 pm

GUYS, I DAH EDIT THIS POST DUE TO CHANGES. PLEASE READ PAGE 1, THANKS.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  scid on Sun Jun 01, 2008 12:21 am

aku rase okeh tuh..bulan ogos ek???insyaAllah bleh kot hehehehehehe cheers

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Mon Jun 02, 2008 10:35 am

Jom, kira kita pergi Sabtu 2hb Ogos untuk Dinner/BBq/Karaoke je. Kita ride tgh hari/ptg Sabtu, mlm tu kita balik.

Kita cuba tengok berapa yang berminat, lepas tu baru dia org boleh bagi rate. Jumaat 6hb Ogos ni tarikh akhir kita kumpul nama sape yg minat, lepas tu saya hantar nama kat AJK bladers. Kita kena bayar deposit pada 10hb Ogos.

1. ecik
2. scid
3
4.
5.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ben_panced on Mon Jun 02, 2008 8:34 pm

saya insyaallah ikut
kalo takde ape-ape Very Happy

ben_panced

Number of posts : 90
Age : 30
Location : Kulai
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Tue Jun 03, 2008 10:31 am

ben_panced wrote:saya insyaallah ikut
kalo takde ape-ape Very Happy


Yang berminat untuk bersama bladers Dinner/BBQ/Karaoke pada 2hb Ogos '08:

1. ecik
2. scid
3. ben_panced
4. BW

Yang lain2 amacam? assasin, zul, ronan, MI, matnan, amy, asri, zaidi, omar, cik_am, art, dll..............


Last edited by ecik on Tue Jun 03, 2008 11:37 am; edited 1 time in total

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  barrenwizard on Tue Jun 03, 2008 11:00 am

DON'T FORGET!! Barrenwizard... Sad

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ronan on Tue Jun 03, 2008 1:10 pm

mmg nak ikut tp tak brani nak commit dulu. takut nnt last2 minit ade mende laen laks...

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  cikonmulan on Tue Jun 03, 2008 1:14 pm

kenot folo...baru setat kije kat new firm Sad

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Thu Jun 05, 2008 1:00 pm

Dah dapat kata putus dari AJK Bladers. Untuk BBQ/Karaoke 2hb Ogos 2008 bayaran nya adalah:

RM50.00
sahaja

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ben_panced on Thu Jun 05, 2008 1:06 pm

ecik wrote:Dah dapat kata putus dari AJK Bladers. Untuk BBQ/Karaoke 2hb Ogos 2008 bayaran nya adalah:

RM50.00
sahaja

ni rege minyak naik ni, jadi ke program ni?

ben_panced

Number of posts : 90
Age : 30
Location : Kulai
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  cikonmulan on Thu Jun 05, 2008 1:08 pm

ben_panced wrote:
ecik wrote:Dah dapat kata putus dari AJK Bladers. Untuk BBQ/Karaoke 2hb Ogos 2008 bayaran nya adalah:

RM50.00
sahaja

ni rege minyak naik ni, jadi ke program ni?

ben..nanti kak cikon nak jadik pillion u

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ben_panced on Thu Jun 05, 2008 1:11 pm

cikonmulan wrote:
ben_panced wrote:
ecik wrote:Dah dapat kata putus dari AJK Bladers. Untuk BBQ/Karaoke 2hb Ogos 2008 bayaran nya adalah:

RM50.00
sahaja

ni rege minyak naik ni, jadi ke program ni?
ben..nanti kak cikon nak jadik pillion u

nnti la kalo leh convert moto sampai bole pakai minyak masak..
takyah pakai petrol Laughing

ben_panced

Number of posts : 90
Age : 30
Location : Kulai
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Tue Jun 10, 2008 2:28 pm

Salam semua.

Pembayaran rm50.00 harus di bayar pada hari ini 10hb Jun 2008, hari akhir. Nampak nya tak de sambutan dari DTBS. Saya sorg ride memalam dari Gelang Patah ke Tg Balau tak berapa yakin lah sbb jln tak biasa, kalau lebuhraya PLUS tu boleh lah.

Jadi, saya dgn resminya akan memberitahu Bladers yang DTBS tidak akan menyertai xtvt BAR'08.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ~MI~ on Tue Jun 10, 2008 3:28 pm

Huiksss!!!

Tanpa warning yek... takpa la.. Kitorang just boleh pegi untuk courtesy meet jumpa diorang kat sana.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ecik on Tue Jun 10, 2008 3:54 pm

~MI~ wrote:Huiksss!!!

Tanpa warning yek... takpa la.. Kitorang just boleh pegi untuk courtesy meet jumpa diorang kat sana.

Camna bro? Nampaknya buat masa skrg BAR'08 ni agak kurang sambutan. Kalau kita DTBS join dia org punya dinner elok ssgt. Saya nak ride sorg dari JB pas tu balik tengah malam, tak berani la. Aritu pun kita pergi Air Papan balik tengah mlm pun saya rasa cuak gak, itu pun 4 mtr 1 kete. Camna? Cuba2 tanya yg lain, kalau nak g kena bayar latest ari ni!

Atau pun kita ride tgh hari, jumpa dia org, pas tu balik, tak payah join dinner?

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  ~MI~ on Tue Jun 10, 2008 5:21 pm

ecik wrote:
~MI~ wrote:Huiksss!!!

Tanpa warning yek... takpa la.. Kitorang just boleh pegi untuk courtesy meet jumpa diorang kat sana.

Camna bro? Nampaknya buat masa skrg BAR'08 ni agak kurang sambutan. Kalau kita DTBS join dia org punya dinner elok ssgt. Saya nak ride sorg dari JB pas tu balik tengah malam, tak berani la. Aritu pun kita pergi Air Papan balik tengah mlm pun saya rasa cuak gak, itu pun 4 mtr 1 kete. Camna? Cuba2 tanya yg lain, kalau nak g kena bayar latest ari ni!

Atau pun kita ride tgh hari, jumpa dia org, pas tu balik, tak payah join dinner?

I dah plan ngan geng xbladers JB. Pegi kejap tanpa join dinner kot. Pun baru tahu last date today.
Diorang nak jugak jumpa zul, pojie dan yang paling penting jojo... hahaha

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  j0j02 on Tue Jun 10, 2008 6:32 pm

[/quote]

I dah plan ngan geng xbladers JB. Pegi kejap tanpa join dinner kot. Pun baru tahu last date today.
Diorang nak jugak jumpa zul, pojie dan yang paling penting jojo... hahaha[/quote]

tq sbb korang bincang juga kat sini pasal xtvt bladers. tarikh bayaran klu yg nak join dinner tu aku igt bayar seminggu sblm tarikh dinner pun x apa, yg kami buat sampai 10hb iaitu hari ni adalah deposit utk yg 3h2m sahaja, itupun dah postpone, tapi klu yg join dinner pun nak bayar, apa salahnya, kami amik je rabbit

harap sampai masa 1 minggu sblm dinner, korang semua boleh buat kptusan sbb bila dah dekat2 mgkn jadual dah ok. apapun kami amat harap semua warga DTBS dapat dtg mlm dinner tu dan kita panjangkan silaturahim yg telah terbina sblm ini. terima kasiah semua cheers

pssst: apa yg penting sgt nak jumpa aku tu farao

albino

j0j02

Number of posts : 19
Age : 35
Location : KL
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BAR '08 (1,2,3 Augus 2008)

Post  Sponsored content Today at 4:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum