Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

View previous topic View next topic Go down

Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  scid on Sat May 03, 2008 3:31 pm

semekom sedare2 sekalian..seperti yang telah di war2kan sebelum ini..kelab nsr.tk akan mengadakan trip ke penyabong kat mersing..di sini utk kepada sesiapa sahaja yg berminat bolehlah menyertai...saudara assasin akan mengikuti program ini bersama2 dengan saye(kalo kesihatan mengizinkan)....boleh lepak semlm atau blk ari...disini disertakan quote dari organizer afro



sori lambat sikit, bz deh.. Very Happy Very Happy

Salam dan selamat sejahtera semua.

Siapa mau ride?? ada berani?? "Lets Ride with Pride " Wink ;D

Buat julung - julung kalinya forum nsr.tk mengadakan ride muhibbah ke mersing pada 17&18 may 2008.
Tujuan ride kali ini bukan setakat nak pergi mersing, malah untuk menguji keupayan mesin dan rider, fizikal dan mental ;D.

Ayoh semua mari kita gi Mersing.. boleh tenangkan fikiran menikmati pemandangan hutan sepanjang jalan dan juga pantai yang indah.

Dan yang paling utama merapatkan hubungan persaudaraan sesama kita, penyertaan terbuka kepada semua rider tak kira apa jenis motor atau kenderaan. nsr.tk amat mengalu-alukan penyertaan dari pelbagai pihak, yang penting kita sama2 boleh menikmati ride kali ini dan juga boleh berkenal kenalan antara satu sama lain.

Okeh semua.. Jom Mersing.. Kalau tak gi yang ni BILA lagi?? ;D ;D
nak bawak isteri, anak, suami, ayah, ibu, sedara pun boleh.

Syarat2 penyertaan :-

1. mestilah mandi sebelum ride
2. motosikal/kenderaan juga dimandikan dan telah siap diservis
3. tidak memakai selipar/sandal
4. memakai jaket kulit sekurang2 nya dan juga glove
5. mendapat izin ibu bapa atau restu suami/isteri
6. paling penting ialah membuat bayaran kepada en azim dan juga sis switwickey
7. itu je kot ;D

Sila pilih pakej percutian anda:-

* BBQ Dinner = rm15nett satu kepala

* WAJIB

PENGINAPAN

1. Khemah = rm5 seorang

2. Chalet = rm350.00
30 orang = rm11.66 seorang, rounding adjustment = rm12.00

3. Chalet = rm150.00
5 orang = rm30 seorang

Jadi sila pilih pakej anda, secepat mungkin.

bayaran semua sekalik adalah RM50 sile bank in kan ke: maybank 151388008415 ---> MUHAMMAD AZIM BIN ATAN

Tarikh akhir penyertaan ialah pada 7 may 2008


Segala surat menyurat tidak dilayan, hanya pm/sms atau call sahaja

ke no panas ni

[size=12pt]
bro farizNSR 014 6736 090
bro azim jb 012 3125 617
bro paiwunan 012 6345 629
sis swit 012 676 5629
[/size]

p/s: apa yang xde atau kurang, korang tolong tambah yer Very Happy ;D ;D


Yang berkhidmat
~ acong :'( ;D



scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  barrenwizard on Sat May 03, 2008 3:59 pm

Scid, asal saya nak login kat adlam NSR TK tak dapat ah? Masa tu dapat tapi post sekali je, lepas tu dah tak dapat. Dia bukan error tapi macam BUG. Log in saja tapi tunjuk GUESS lagi. Evil or Very Mad

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  scid on Sat May 03, 2008 5:04 pm

ntah ler...aku pong kadang2 kene gaks..takper...kite bincang kat cni ajer..so ko gi ker barren..assassin dier ckp nak gi..skang list yg pegi

1. fariznsr PAID
2. Hafiz PAID
3.Wak seng PAID
4. Rempitjca PAID
5. Acong AP 125 PAID
6. Lan CBR PAID
7. arepes
8. acong
9. azim
11. scid
12. mat sp aka dewa Grin
13. en.mau aka ichigo Grin
14. anip-sama<-- x gie kot
15. castello + amoi
16. assasin
17. botak11 Grin
18. wunan PAID
19. yassir
20.debe
21. ben panced
22.matnan
23.zulcbr1 ----------------------tak gie
24. adib PAID
25. amin PAID
26. Lancbr PAID


Last edited by scid on Sat May 03, 2008 8:30 pm; edited 1 time in total

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  barrenwizard on Sat May 03, 2008 5:14 pm

Nope, not going.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  ben_panced on Sun May 04, 2008 11:37 pm

weh scid..
ko dah bayar ke?
camne nak bayar??
aritu aku lupe nak bagi duit kat ihsan

ben_panced

Number of posts : 90
Age : 30
Location : Kulai
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  scid on Mon May 05, 2008 12:26 am

maybe ride nih tak jadi kot sbb tak dapat komitmen dari geng kl..ihsan kate nak gi bukit merah katenyer

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  abeawe on Mon May 05, 2008 1:47 pm

save ride

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  scid on Mon May 05, 2008 3:07 pm

takde hal munyer..skang dah insap sket...bwk slow2 ajer..lgpong moto kat umah btg valve tak tuko lg so bwk slow2 ajer ar Razz

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  assasins on Fri May 16, 2008 10:03 am

scid wrote:ntah ler...aku pong kadang2 kene gaks..takper...kite bincang kat cni ajer..so ko gi ker barren..assassin dier ckp nak gi..skang list yg pegi

1. fariznsr PAID
2. Hafiz PAID
3.Wak seng PAID
4. Rempitjca PAID
5. Acong AP 125 PAID
6. Lan CBR PAID
7. arepes
8. acong
9. azim
11. scid
12. mat sp aka dewa Grin
13. en.mau aka ichigo Grin
14. anip-sama<-- x gie kot
15. castello + amoi
16. assasin - sory geng tak dapat nak follow (ader kursus kat port dickson la) Sad
17. botak11 Grin
18. wunan PAID
19. yassir
20.debe
21. ben panced
22.matnan
23.zulcbr1 ----------------------tak gie
24. adib PAID
25. amin PAID
26. Lancbr PAID

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  barrenwizard on Fri May 16, 2008 2:22 pm

Scid, group ni pun nak naik ke MERSING? Abih kita boleh jumpa diorang ke kat MERSING kalau ikut group MI?

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  ~MI~ on Fri May 16, 2008 5:38 pm

scid wrote:maybe ride nih tak jadi kot sbb tak dapat komitmen dari geng kl..ihsan kate nak gi bukit merah katenyer

barrenwizard wrote:Scid, group ni pun nak naik ke MERSING? Abih kita boleh jumpa diorang ke kat MERSING kalau ikut group MI?

Mana tuan tanah ni???

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  scid on Tue May 27, 2008 9:53 pm

sori ler luper nak imform..nih pong kat cc nih....ride nih dah di batalkan n diganti ke teluk batik

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Mersing Freedom Ride Penyabong Beach 17&18 May 2008

Post  Sponsored content Today at 6:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum