TTS

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Mon Apr 28, 2008 12:27 pm

heks....cakap nak jemput kak cikon kat KL
owang tunggu smpi nak cabut urat kaki...tak sampai2 pong Mad Sad Mad Sad

nak itot pi umah ayahcik bounce bounce

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Mon Apr 28, 2008 12:31 pm

cikonmulan wrote:heks....cakap nak jemput kak cikon kat KL
owang tunggu smpi nak cabut urat kaki...tak sampai2 pong Mad Sad Mad Sad

nak itot pi umah ayahcik bounce bounce
biler plak cakap nak jemput sis kat kl Question Question Question
klu sis nak watkan jemput2 untuk saya ader la... Twisted Evil Twisted Evil
datang jer la...
bukan jauh pun...
suh zul amik kan ngan CBR dier... Laughing Laughing Laughing
What a Face

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Mon Apr 28, 2008 12:35 pm

haiyo....nak makan jemput2 sila datang umah kak cikon...kalu bawak p JB sure dah x syok lagi bab sejuk macam kuaq lam peti ess Razz

nak suwoh ZUL amik kak cikon nek CBR dia???
haiyo...dia bawak diri dia sendiri pon bley syium jalan tar... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes x nakkkkkkkk le...

(dgr citer ada org jadik hero selamatkan scid last friday???)

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Mon Apr 28, 2008 12:39 pm

cikonmulan wrote:haiyo....nak makan jemput2 sila datang umah kak cikon...kalu bawak p JB sure dah x syok lagi bab sejuk macam kuaq lam peti ess Razz

nak suwoh ZUL amik kak cikon nek CBR dia???
haiyo...dia bawak diri dia sendiri pon bley syium jalan tar... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes x nakkkkkkkk le...

(dgr citer ada org jadik hero selamatkan scid last friday???)
hah,zul bawak motor dier sambil syium jalan?biaq betik sis..

(citer aper n dari saper n kul braper n biler?)
nak g tgk movies ironman n heroes movie...
saper nak itot?
What a Face What a Face What a Face

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Mon Apr 28, 2008 1:02 pm

betik rebus ke, betik manis ke, betik jeruk ke...kalu x caya tanya le si ZUL...sian dia nagis macam baby masa syium jalan berTAR tu

moral of d stori...jangan angau masa ride/drive !!!!!!!

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Mon Apr 28, 2008 1:10 pm

cikonmulan wrote:betik rebus ke, betik manis ke, betik jeruk ke...kalu x caya tanya le si ZUL...sian dia nagis macam baby masa syium jalan berTAR tu

moral of d stori...jangan angau masa ride/drive !!!!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  zul_cbr on Mon Apr 28, 2008 1:31 pm

cikonmulan wrote:haiyo....nak makan jemput2 sila datang umah kak cikon...kalu bawak p JB sure dah x syok lagi bab sejuk macam kuaq lam peti ess Razz

nak suwoh ZUL amik kak cikon nek CBR dia???
haiyo...dia bawak diri dia sendiri pon bley syium jalan tar... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes x nakkkkkkkk le...

(dgr citer ada org jadik hero selamatkan scid last friday???)

ehemmmmmmmmmm Mad Razz

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Mon Apr 28, 2008 2:05 pm

zul_cbr wrote:
cikonmulan wrote:haiyo....nak makan jemput2 sila datang umah kak cikon...kalu bawak p JB sure dah x syok lagi bab sejuk macam kuaq lam peti ess Razz

nak suwoh ZUL amik kak cikon nek CBR dia???
haiyo...dia bawak diri dia sendiri pon bley syium jalan tar... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes x nakkkkkkkk le...

(dgr citer ada org jadik hero selamatkan scid last friday???)

ehemmmmmmmmmm Mad Razz
cian ko zul...
asyik kener jer...
takper,pas nih kiter carik 'mangsa' lak...
What a Face What a Face What a Face

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  matnan on Wed Apr 30, 2008 3:47 pm

ecik wrote:Minta maaf bro semua. Mmg saya nak sgt jumpa korg, tapi bila dah kat Macap tu, aduhhh.... letih bebenor. Tahu la org tuwe kan.

Anyway, sya smpai kl pg tadi, ride cbr dah lama tak usik mtr ni. 30hb April saya balik JB, maybe 5hb Mei je baru balik KL semula. Panjang cuti tu, ada plan apa2 ke?

InsyaAllah 3hb Mei, saya nak buat mkn2 sikit kat rmh, mcm dulu masa art, zul, ronan, bw & MI dtg tu. Masa pun 9.30mlm keatas. Kalau sape2 free, saya jemput semua dtg ke rumah.
Kalau boleh tlg bagitau berapa cadang nak dtg, boleh agak2 banyak mana nak buat mkn.

bro saya dan ..... nak pegi.......

sape lagi nak join?

nak tapau skali bole tak?

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  barrenwizard on Wed Apr 30, 2008 5:56 pm

Me too.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: TTS

Post  scid on Wed Apr 30, 2008 6:16 pm

matnan wrote:
ecik wrote:Minta maaf bro semua. Mmg saya nak sgt jumpa korg, tapi bila dah kat Macap tu, aduhhh.... letih bebenor. Tahu la org tuwe kan.

Anyway, sya smpai kl pg tadi, ride cbr dah lama tak usik mtr ni. 30hb April saya balik JB, maybe 5hb Mei je baru balik KL semula. Panjang cuti tu, ada plan apa2 ke?

InsyaAllah 3hb Mei, saya nak buat mkn2 sikit kat rmh, mcm dulu masa art, zul, ronan, bw & MI dtg tu. Masa pun 9.30mlm keatas. Kalau sape2 free, saya jemput semua dtg ke rumah.
Kalau boleh tlg bagitau berapa cadang nak dtg, boleh agak2 banyak mana nak buat mkn.

bro saya dan ..... nak pegi.......

sape lagi nak join?

nak tapau skali bole tak?

Allamak..dah blk ar umah time tuh..sori ar abg ecik Crying or Very sad

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  ronan on Wed Apr 30, 2008 11:26 pm

aku cuba on kan diri...

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  barrenwizard on Fri May 02, 2008 9:39 am

Malam ni macam mana? I'm coming tonight.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: TTS

Post  scid on Fri May 02, 2008 6:05 pm

sori geng..cannot come 2nite...see again in 2 month..going back to hometown dis sunday..safe ride to all of you cheers

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Fri May 02, 2008 6:14 pm

scid wrote:sori geng..cannot come 2nite...see again in 2 month..going back to hometown dis sunday..safe ride to all of you cheers

dah cuti semester ek??

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  scid on Fri May 02, 2008 7:27 pm

cikonmulan wrote:
scid wrote:sori geng..cannot come 2nite...see again in 2 month..going back to hometown dis sunday..safe ride to all of you cheers

dah cuti semester ek??

aah..cuti..ingt nak kije sini..tp dah maleh dah..baik dok diam2 kat umah tambah lemaks Razz

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Fri May 02, 2008 7:45 pm

scid wrote:
cikonmulan wrote:
scid wrote:sori geng..cannot come 2nite...see again in 2 month..going back to hometown dis sunday..safe ride to all of you cheers

dah cuti semester ek??

aah..cuti..ingt nak kije sini..tp dah maleh dah..baik dok diam2 kat umah tambah lemaks Razz

heks...xkan ko nak lawan beradu "LEMAK PUYOT" ngan cikwan kot?? Rolling Eyes Razz

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  scid on Fri May 02, 2008 8:02 pm

cikonmulan wrote:
scid wrote:
cikonmulan wrote:
scid wrote:sori geng..cannot come 2nite...see again in 2 month..going back to hometown dis sunday..safe ride to all of you cheers

dah cuti semester ek??

aah..cuti..ingt nak kije sini..tp dah maleh dah..baik dok diam2 kat umah tambah lemaks Razz

heks...xkan ko nak lawan beradu "LEMAK PUYOT" ngan cikwan kot?? Rolling Eyes Razz

ish..tuh mane leh lawan..chempiang tuh lol!

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  abeawe on Sat May 03, 2008 12:14 am

ecik wrote:Minta maaf bro semua. Mmg saya nak sgt jumpa korg, tapi bila dah kat Macap tu, aduhhh.... letih bebenor. Tahu la org tuwe kan.

Anyway, sya smpai kl pg tadi, ride cbr dah lama tak usik mtr ni. 30hb April saya balik JB, maybe 5hb Mei je baru balik KL semula. Panjang cuti tu, ada plan apa2 ke?

InsyaAllah 3hb Mei, saya nak buat mkn2 sikit kat rmh, mcm dulu masa art, zul, ronan, bw & MI dtg tu. Masa pun 9.30mlm keatas. Kalau sape2 free, saya jemput semua dtg ke rumah.
Kalau boleh tlg bagitau berapa cadang nak dtg, boleh agak2 banyak mana nak buat mkn.
insyallah sy akan pergi.. tp bagaimana mau ke sana ya...

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  scid on Sat May 03, 2008 2:32 am

abeawe wrote:
ecik wrote:Minta maaf bro semua. Mmg saya nak sgt jumpa korg, tapi bila dah kat Macap tu, aduhhh.... letih bebenor. Tahu la org tuwe kan.

Anyway, sya smpai kl pg tadi, ride cbr dah lama tak usik mtr ni. 30hb April saya balik JB, maybe 5hb Mei je baru balik KL semula. Panjang cuti tu, ada plan apa2 ke?

InsyaAllah 3hb Mei, saya nak buat mkn2 sikit kat rmh, mcm dulu masa art, zul, ronan, bw & MI dtg tu. Masa pun 9.30mlm keatas. Kalau sape2 free, saya jemput semua dtg ke rumah.
Kalau boleh tlg bagitau berapa cadang nak dtg, boleh agak2 banyak mana nak buat mkn.
insyallah sy akan pergi.. tp bagaimana mau ke sana ya...

abeawe follow ajer derang..takpon calling2 abg art cheers

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  abeawe on Sat May 03, 2008 9:32 am

wokeh Cool

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  zul_cbr on Sat May 03, 2008 11:35 am

abeawe wrote:wokeh Cool

last time, saya, bro ronan, bro art dan barren tggu kat tol perling tu.

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Sat May 03, 2008 11:37 am

kim slm kat ayahcik....nx tyme nak jumpa ayahcik jugak

mari kita pi redang !!!!!

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  matnan on Sat May 03, 2008 11:39 am

abeawe wrote:wokeh Cool

bro can kontek me at 012-7966120

den naik 850 malam nih Very Happy

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Sat May 03, 2008 11:40 am

850 tu apa???

nombor ekor??? Razz

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  Sponsored content Today at 6:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum