TTS

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

TTS

Post  abeawe on Fri Apr 25, 2008 6:10 pm

salam.. ada ke? .. kat mana ini malam

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  ecik on Fri Apr 25, 2008 6:13 pm

Pasti ada bro. Kat mana tu,.........hmm kdg2 dia org ni buat perubahan last minit. Tahu je lah, bebudak!

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  ~MI~ on Fri Apr 25, 2008 6:34 pm

ecik wrote:Pasti ada bro. Kat mana tu,.........hmm kdg2 dia org ni buat perubahan last minit. Tahu je lah, bebudak!

Kadang-kadang bapak budak pun pun sama...

muahahahaha

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Fri Apr 25, 2008 6:37 pm

~MI~ wrote:
ecik wrote:Pasti ada bro. Kat mana tu,.........hmm kdg2 dia org ni buat perubahan last minit. Tahu je lah, bebudak!

Kadang-kadang bapak budak pun pun sama...

muahahahaha
contact DTBS members ader tak?
malam nih kontek2 la klu nak TTS.
klu dari taman u,skudai dan kawasan yg sewaktu dgnnyer,jumper kat shell sebelah Mcd utm tuh kol 10..

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Fri Apr 25, 2008 6:38 pm

L8nite wrote:
~MI~ wrote:
ecik wrote:Pasti ada bro. Kat mana tu,.........hmm kdg2 dia org ni buat perubahan last minit. Tahu je lah, bebudak!

Kadang-kadang bapak budak pun pun sama...

muahahahaha
contact DTBS members ader tak?
malam nih kontek2 la klu nak TTS.
klu dari taman u,skudai dan kawasan yg sewaktu dgnnyer,jumper kat shell sebelah Mcd utm tuh kol 10..

kalu dari KL nak tunggu kat mana??? scratch

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Fri Apr 25, 2008 6:41 pm

cikonmulan wrote:
L8nite wrote:
~MI~ wrote:
ecik wrote:Pasti ada bro. Kat mana tu,.........hmm kdg2 dia org ni buat perubahan last minit. Tahu je lah, bebudak!

Kadang-kadang bapak budak pun pun sama...

muahahahaha
contact DTBS members ader tak?
malam nih kontek2 la klu nak TTS.
klu dari taman u,skudai dan kawasan yg sewaktu dgnnyer,jumper kat shell sebelah Mcd utm tuh kol 10..

kalu dari KL nak tunggu kat mana??? scratch
u wait forever,i call u back...
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  scid on Fri Apr 25, 2008 6:44 pm

bro nak jumpe kat maner???

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Fri Apr 25, 2008 6:46 pm

scid wrote:bro nak jumpe kat maner???
soklan untuk saper nih?

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  pakutekan on Fri Apr 25, 2008 6:50 pm

L8nite wrote:
scid wrote:bro nak jumpe kat maner???
soklan untuk saper nih?
aku kot... jmpe kt shah alam... heheee.. tongue

pakutekan

Number of posts : 98
Location : skudai-shah alam
Registration date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  scid on Fri Apr 25, 2008 6:51 pm

utk abeawe..td tak sempat nak jwb dah ramai yg jwb hehehhehheheh....kalo dari kl teros gi cucur 3 ar lol!

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Fri Apr 25, 2008 6:53 pm

[quote="L8nite"][quote="cikonmulan"]
L8nite wrote:
~MI~ wrote:
ecik wrote:Pasti ada bro. Kat mana tu,.........hmm kdg2 dia org ni buat perubahan last minit. Tahu je lah, bebudak!


kalu dari KL nak tunggu kat mana??? scratch
u wait forever,i call u back...
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

forever young?????

Razz Razz Razz

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Fri Apr 25, 2008 6:55 pm

[quote="cikonmulan"][quote="L8nite"]
cikonmulan wrote:
L8nite wrote:
~MI~ wrote:
ecik wrote:Pasti ada bro. Kat mana tu,.........hmm kdg2 dia org ni buat perubahan last minit. Tahu je lah, bebudak!


kalu dari KL nak tunggu kat mana??? scratch
u wait forever,i call u back...
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

forever young?????

Razz Razz Razz
boleh...
nak petua ker?

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Fri Apr 25, 2008 7:05 pm

heks....mau petua ek???
tanya ayahcik Wink


u wait forever,i call u back...

okies i wil waet for yu...dun let me stranded hiyer ... sked if yu lif me elon affraid

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  abeawe on Fri Apr 25, 2008 10:42 pm

ada ke idak?

ecik ada balik JB ke?

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  scid on Sat Apr 26, 2008 6:22 am

ecik ader blk tp td dier tak larat...so tak jumpe...papehal thanx l8nite sbb tlg antokan aku td...jasamu akanku kenang cheers

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Sat Apr 26, 2008 11:21 am

scid wrote:ecik ader blk tp td dier tak larat...so tak jumpe...papehal thanx l8nite sbb tlg antokan aku td...jasamu akanku kenang cheers
no problem...
Very Happy Very Happy Very Happy

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  zul_cbr on Sat Apr 26, 2008 11:37 am

L8nite wrote:
scid wrote:ecik ader blk tp td dier tak larat...so tak jumpe...papehal thanx l8nite sbb tlg antokan aku td...jasamu akanku kenang cheers
no problem...
Very Happy Very Happy Very Happy

amacam bro, geng2 JB ok x? Very Happy

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Sat Apr 26, 2008 11:38 am

zul_cbr wrote:
L8nite wrote:
scid wrote:ecik ader blk tp td dier tak larat...so tak jumpe...papehal thanx l8nite sbb tlg antokan aku td...jasamu akanku kenang cheers
no problem...
Very Happy Very Happy Very Happy

amacam bro, geng2 JB ok x? Very Happy
sempoi....
macam2 citer kluar...

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  zul_cbr on Sat Apr 26, 2008 11:54 am

L8nite wrote:
zul_cbr wrote:
L8nite wrote:
scid wrote:ecik ader blk tp td dier tak larat...so tak jumpe...papehal thanx l8nite sbb tlg antokan aku td...jasamu akanku kenang cheers
no problem...
Very Happy Very Happy Very Happy

amacam bro, geng2 JB ok x? Very Happy
sempoi....
macam2 citer kluar...

geek diorang tu memang....ari2 ade crite latest..wkawkkwakwa

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Sat Apr 26, 2008 11:55 am

cikonmulan wrote:heks....mau petua ek???
tanya ayahcik Wink


u wait forever,i call u back...

okies i wil waet for yu...dun let me stranded hiyer ... sked if yu lif me elon affraid
chantek...
petua untuk sentiasa muda:"klu bangun pagi,air liur basi tuh jgn lap sebaliknyer sapu kan ke seluruh muka"
cheers cheers cheers

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  barrenwizard on Mon Apr 28, 2008 6:02 am

L8Night, ini adalah nasihat daripada saya. Bila masuk group riding, walaupun salah seorang ahli daripada group tersebut tengah merempit, jangan sekali sekala ikut belakang dalam jarak 5 Meter. Kalau boleh cuma nak curik angin tetapi tidak sedekat dalam jarak 2 meter dan kurang. Tetapi itu adalah pandangan saya lah, situasi masing-masing biasa terpandang pada skill rider masing-masing, susah nak terangkan. Pada malam tu, jalan tersebut amat bahaya kepada sesiapa yang tak pernah guna.

Yang penting jangan ikut rider depan atau lain. Ikut dalam kawasan pegalaman anda yang cukup selesa. Dalam BI "Follow your own pace". Ini semua disiplin. Mungkin kali pertama susah nah faham prinsip-prinsip ini. Tapi bila experience dah tinggi mungin perlahan-lahan nanti kamu akan belajar benda ni semua. Don't worry, ni cuma nasihat saja. Saya sendiri pun bawak motor dulu-dulu macam Mat Rempit juga cuma sekarang bawa laju tapi dengan penuh berhemah bukan dengan tanpa memberi kisah pada pengguna jalan raya yang lain. study

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: TTS

Post  ecik on Mon Apr 28, 2008 11:05 am

Minta maaf bro semua. Mmg saya nak sgt jumpa korg, tapi bila dah kat Macap tu, aduhhh.... letih bebenor. Tahu la org tuwe kan.

Anyway, sya smpai kl pg tadi, ride cbr dah lama tak usik mtr ni. 30hb April saya balik JB, maybe 5hb Mei je baru balik KL semula. Panjang cuti tu, ada plan apa2 ke?

InsyaAllah 3hb Mei, saya nak buat mkn2 sikit kat rmh, mcm dulu masa art, zul, ronan, bw & MI dtg tu. Masa pun 9.30mlm keatas. Kalau sape2 free, saya jemput semua dtg ke rumah.
Kalau boleh tlg bagitau berapa cadang nak dtg, boleh agak2 banyak mana nak buat mkn.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Mon Apr 28, 2008 11:57 am

barrenwizard wrote:L8Night, ini adalah nasihat daripada saya. Bila masuk group riding, walaupun salah seorang ahli daripada group tersebut tengah merempit, jangan sekali sekala ikut belakang dalam jarak 5 Meter. Kalau boleh cuma nak curik angin tetapi tidak sedekat dalam jarak 2 meter dan kurang. Tetapi itu adalah pandangan saya lah, situasi masing-masing biasa terpandang pada skill rider masing-masing, susah nak terangkan. Pada malam tu, jalan tersebut amat bahaya kepada sesiapa yang tak pernah guna.

Yang penting jangan ikut rider depan atau lain. Ikut dalam kawasan pegalaman anda yang cukup selesa. Dalam BI "Follow your own pace". Ini semua disiplin. Mungkin kali pertama susah nah faham prinsip-prinsip ini. Tapi bila experience dah tinggi mungin perlahan-lahan nanti kamu akan belajar benda ni semua. Don't worry, ni cuma nasihat saja. Saya sendiri pun bawak motor dulu-dulu macam Mat Rempit juga cuma sekarang bawa laju tapi dengan penuh berhemah bukan dengan tanpa memberi kisah pada pengguna jalan raya yang lain. study
ni ko ker yg tulis barren?
apsal lain macam jer cara ko tulis?
yup,mmg betul aper ko ckp...
tapi aku bawak giler2 biler aku tau keadaan jalan tersebut,what my bike can do n what can i do when something happen..
malang memang tak berbau sebab klu malang tu boleh bau,kita boleh elak dari malang...
tq untuk nasihat ko n ingat kan aku...
aku tak boleh bawak slow2 klu ride sorang2....
klu ride ramai2 tuh,mmg slow...
thanks again barren...

from bikers for bikers...
What a Face What a Face What a Face

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  cikonmulan on Mon Apr 28, 2008 12:20 pm

ecik wrote:Minta maaf bro semua. Mmg saya nak sgt jumpa korg, tapi bila dah kat Macap tu, aduhhh.... letih bebenor. Tahu la org tuwe kan.

Anyway, sya smpai kl pg tadi, ride cbr dah lama tak usik mtr ni. 30hb April saya balik JB, maybe 5hb Mei je baru balik KL semula. Panjang cuti tu, ada plan apa2 ke?

InsyaAllah 3hb Mei, saya nak buat mkn2 sikit kat rmh, mcm dulu masa art, zul, ronan, bw & MI dtg tu. Masa pun 9.30mlm keatas. Kalau sape2 free, saya jemput semua dtg ke rumah.
Kalau boleh tlg bagitau berapa cadang nak dtg, boleh agak2 banyak mana nak buat mkn.

nak itot jugak le....Smile

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  L8nite on Mon Apr 28, 2008 12:22 pm

cikonmulan wrote:
ecik wrote:Minta maaf bro semua. Mmg saya nak sgt jumpa korg, tapi bila dah kat Macap tu, aduhhh.... letih bebenor. Tahu la org tuwe kan.

Anyway, sya smpai kl pg tadi, ride cbr dah lama tak usik mtr ni. 30hb April saya balik JB, maybe 5hb Mei je baru balik KL semula. Panjang cuti tu, ada plan apa2 ke?

InsyaAllah 3hb Mei, saya nak buat mkn2 sikit kat rmh, mcm dulu masa art, zul, ronan, bw & MI dtg tu. Masa pun 9.30mlm keatas. Kalau sape2 free, saya jemput semua dtg ke rumah.
Kalau boleh tlg bagitau berapa cadang nak dtg, boleh agak2 banyak mana nak buat mkn.

nak itot jugak le....Smile
nak itot tapi tak sampai2...
dah penat i tggu kat jb....
What a Face Very Happy Laughing rabbit

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: TTS

Post  Sponsored content Today at 4:07 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum