Darul Takzim Bikers Society
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PORTAL MYWHIZZ WEBSITE CUMA RM50 JE (ADA 1000 UNIT)

Go down

PORTAL MYWHIZZ WEBSITE CUMA RM50 JE (ADA 1000 UNIT) Empty PORTAL MYWHIZZ WEBSITE CUMA RM50 JE (ADA 1000 UNIT)

Post  filixku Mon Sep 15, 2008 4:11 am

Pernahkah anda terfikir untuk membina laman web / portal anda sendiri? kini anda boleh lakukannya dalam masa 2 jam sahaja....

Mustahilkan tapi dengan myportal ini pasti boleh

Silalah lihat website keluarga saya ini www.tcc.myportal.my dan juga website peribadi saya ini www.faisal79.com. pada mulanya saya tidak pernah terfikir untuk membina laman web sendiri memandangkan saya tiada background IT apatah lagi programming.... kerana saya mempunyai background accounting... Jika anda biasa menggunakan software MS Words anda pasti boleh membina laman web anda sendiri kerana rangka website telah disediakan dalam bentuk template daan anda hanya perlu ubah, tukar, tambah dan disablekan fungsi yang mana anda tidak mahu

Alhamdulillah setelah mengikuti kursus sebagai dealer portal ini oleh Syarikat Edorey Technologies saya telah berjaya membina laman web pertama saya dlm masa 2 jam tapi agak simple mulanya.... dari masa ke masaa saya terus menambah beberapa fungsi agar ia nampak lebih ceria dan menarik pengunjung untuk singgah di laman web saya kerana saya juga ader menjual beberapa barang yang saya suka dan minat agar semua kawan2 dapat memperolehi faedah yang sama dengan saya dengan menggunakan produk dan servis yang saya tawarkan...

hubungi saya Faisal 012-2656561

Dapatkan myportal anda sekarang melalui saya seorang dealer yang sah untuk mengedarkan myportal ini. Perlu diingat antara 14 juta pengguna internet di Malaysia (sehigga Disember 2007) hanya 1.5 juta pengguna saja yang berkesempatan memiliki pakej domain+hosting myportal yang istimewa ini memandangkan UTM hanya membenarkan syarikat edorey technologies menjual quota stok cuma 1.5 juta unit sahaja.

Harga yang di tawarkan juga agak murah iaitu RM50 untuk portal www.pilihananda.myportal.my dan jika anda ingin upgrade ke www.pilihananda.com anda cuma perlu menambah sebanyak RM55 untuk kos hosting so totalnya cuma RM105 sahaja... jika anda ingin www.pilihananda.com.my anda cuma perlu tambah RM100 so totalnya cuma RM150 setahun... jika anda ingin menggunakan www.pilihananda.my anda perlu membayar RM120 dan jumlahnya hanya RM170 setahun.

Ape yang anda dapat dengan pakej RM50 myportal :-
1 Subdomain
1 GB Ruang Hosting
1 Akaun Email
Bandwidth Tanpa Had
5 Mukasurat Dengan Kemasukan Artikel Tanpa Had
Portal Whizz CMS
Pengurusan Banner
Ruangan Kaji Selidik
Peta Carian
Dwi Bahasa
Ruangan Google Adsense & Google Analytic
Disini ada beberapa contoh website/myportal yang boleh anda lihat
www.pdbp.myportal.my (Puspanita DBP)
www.rashidiishak.com (suami Vanidah Imran)
Jika nak tahu lebih lanjut, jangan segan2 hubungi saya Faisal 012-2656561

Kenapa anda perlukan MyPortal?
1. Untuk perniagaan, website percuma seperti blogspot dan friendster tidak menunjukkan pandangan pertama yang baik bagi pihak pelanggan.
2. Portal ini lebih mudah dikendalikan, tidak seperti website biasa yang menggunakan webmaster. Untuk ubah sesuatu item di dalam web perlukan webmaster yang mana bayaran tambahan diperlukan dan memakan masa.
3. Sistem Mywhizz portal membolehkan semua pemilik portal menguruskan sendiri website mereka tanpa perlu menggunakan orang tengah dan ini dapat menjimatkan perbelanjaan dalam membina portal yang sentiasa dikemaskini.
4. Anda bebas menyusun atur website anda, tiada larangan, boleh letak banner yang bergerak-gerak dan bermacam bentuk grafik lagi.
5. Peringkat awal anda menerima portal ini anda akan menerima portal dalam bentuk rangka penuh dan dalam bentuk template, anda boleh tukar template mengikut kesukaan anda dan boleh hide menu dan item mana yang anda tidak perlukan.


www.tcc.myportal.my[url][/url]

filixku

Number of posts : 5
Age : 45
Location : bandar baru uda
Registration date : 2008-04-12

http://prepaid4u.net/?id=filixku

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum