Darul Takzim Bikers Society
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Penjimat Petrol i-charge dari Jepun (i stokis mobile JB )

Go down

Penjimat Petrol i-charge dari Jepun (i stokis mobile JB ) Empty Penjimat Petrol i-charge dari Jepun (i stokis mobile JB )

Post  filixku Thu Aug 07, 2008 1:29 pm

Produk Penjagaan Kereta terunggul generasi terkini diimport sepenuhnya daripada jepun.

Boleh hubungi saya Faisal Bin Hasan 012-2656561 di bandar baru uda, saya merupakan stokis mobile untuk produk ini dan mereka yang beli akan diidaftarkan namanya dan juga boleh dapat komisen jualan sekiranya kita merekemen pada kawan-kawan untuk beli alat ini. komisennya agak lumayan minimum boleh dpt seunit kita jual adalah rm52.80

ia mempunyai 3 fungsi utama yang asas iaitu:-

1. Sistem menstabilkan voltan kereta (kebiasaanya, voltan yang stabil dapat disalurkan secara normal dari bateri ke semua bahagian elektronik kenderaan. namun demikian jika berlakunya pemecutan secara tiba-tiba, ini akan mengakibatkan terlebih muatan voltan ke atas kesemua bahagian alat elektronik termasuklah sistem pencucuhannya, prestasi kereta pasti akan terjejas. Dengan penggunaan i-charge, ianya bukan sahaja dapat menyalurkan tenaga yang tersimpan padanya apabila diperlukan, i-charge juga sentiasa dapat menstabilkan voltan dalam kenderaan apabila berlakunya penurunan voltan secarra tiba-tiba mahupun terlebih muatan pada bahagian enjin. Dengan ini ianya dpt memastikan prestasi kenderaan terjamin dan CPU kereta terjaga.)
2. Sistem Doktor Bateri (kita boleh check bateri hanya dengan menekan butang pada i-charge untuk mengenal pasti keadaan bateri kereta sama ada masih dapat membekal voltan bateri yang mencukupi iaitu 12 volt..... jika bateri tidak dpt membekal voltan yang mencukupi lampu LED akan menyala berwarna merah)
3. Sistem Mengurangkan Gangguan Radas Elektronik (semua alatan elektronik kereta tidak akan mengalami gangguan dari segi lebihan voltan yang mana boleh merosakkan fungsi sesuatu komponen elektronik kereta seperti mentol dan sebagainya)

ada 10 lg kebaikkan produk iaitu :-
1. Sistem pencucuhan lebih berkuasa
2. Lampu depan lebih terang
3. Melicinkan penukaran gear bagi kereta auto
4. senang dipasang, hanya cucuk pada lighter dalam kereta
5. Menjimatkan petrol/diesel sehinngga 30%, kalau citra boleh dapat save dlm 40%, kesan berbeza mengikut prestasi kereta.
6. Mengurangkan gegaran pada alat hawa dingin
7. Tork enjin lebih berkuasa (Daya tujah ke depan / pikap)
8. Mengurangkan penngeluaran asap hitam
9. Enjin lebih berkuasa
10. Sistem audio lebih mampat dengan bass yang lebih jelas

website pun ader boleh tgk2 dulu www.zeromax.biz dan juga web baru yanng masih bellum siap sepenuhnya iaitu www.mxb2u.com

ape2hal boleh hubungi saya Faisal 012-2656561 untuk free trial selama 3 hari dan juga beli barang

filixku

Number of posts : 5
Age : 45
Location : bandar baru uda
Registration date : 2008-04-12

http://prepaid4u.net/?id=filixku

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum