Rahmat ER6-n Eksiden

View previous topic View next topic Go down

Rahmat ER6-n Eksiden

Post  art zxr on Sat Jan 19, 2008 9:10 pm

Abg Rahmat call tadi info dia terbabit dlm kemalangan apabila sebuah moto mengelak bas dan menghimpit moto dia pulak. Akibatnya dia jatuh. Dia kata kecederaannya agak ringan. Tapi dia kena gi hospital jugak dan dihantar pulang oleh seorang rakan. Moto dia takleh tukar gear sbb tpt pijak kiri dgn tpt tukar gear patah + adala kerosakan lain sikit2. No



Last edited by on Sun Jan 20, 2008 9:42 am; edited 2 times in total

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  zul_cbr on Sun Jan 20, 2008 9:36 am

art zxr wrote:Abg Rahmat call tadi info dia terbabit dlm kemalangan apabila sebuah moto mengelak bas dan menghimpit moto dia pulak. Akibatnya dia jatuh. Dia kata kecederaannya agak ringan. Tapi dia kena gi hospital jugak dan dihantar pulang oleh seorang rakan. Moto dia takleh tukar gear sbb tpt pijak patah. No

Get Well Soon Abg Rahmat....

moto rosak ada sparepart, kalo badan rosak takde spare dah...alhamdulillah abg rahmat xde pape..

p/s - bang art, kat mana ni? risau btol mcm ni. bukan salah kita, tapi org yg buat salah, kita yg 'kena'..tu yg xbest tu.

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  art zxr on Sun Jan 20, 2008 9:50 am

Kat depan kilang Yeos. Aku dengar bederau jugak la. Jalan sibuk tu dgn bas lori laju2. Skit lagi nk gi melawat dia la. Umah dia kat Tmn Desa Jaya.

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  zul_cbr on Sun Jan 20, 2008 10:26 am

art zxr wrote:Kat depan kilang Yeos. Aku dengar bederau jugak la. Jalan sibuk tu dgn bas lori laju2. Skit lagi nk gi melawat dia la. Umah dia kat Tmn Desa Jaya.

oooo...yg kat pandan tu ea....mmg la, jalan situ...sempit, pastu bas pun selamba je benti takde signal apa...

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  ~MI~ on Sun Jan 20, 2008 7:36 pm

GWS Bro,
Sat lagi nak pi melawat...

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  ronan on Mon Jan 21, 2008 10:17 am

~MI~ wrote:GWS Bro,
Sat lagi nak pi melawat...

ape kate kita gi melawat ramai2? amacam??

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  art zxr on Mon Jan 21, 2008 11:02 am

Semalam dah pegi ramai2. Aku siap lead group kelab moto dia lagi cos diorg tak tahu jalan.
Tapi nk pegi lagi apa salahnya. Sesiapa yg lom pegi boleh wat 2nd group. Aku tunjuk jalan.

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  zul_cbr on Mon Jan 21, 2008 12:08 pm

art zxr wrote:Semalam dah pegi ramai2. Aku siap lead group kelab moto dia lagi cos diorg tak tahu jalan.
Tapi nk pegi lagi apa salahnya. Sesiapa yg lom pegi boleh wat 2nd group. Aku tunjuk jalan.

so, keadaan abg rahmat tu mcm mana?

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  lotus_sapphire on Mon Jan 21, 2008 1:24 pm

semoga abang rahmat dirahmati dan cepat sembut... Wink

lotus_sapphire

Number of posts : 24
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  abeawe on Mon Jan 21, 2008 1:29 pm

GWS bro.

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  art zxr on Mon Jan 21, 2008 10:42 pm

Nampak gayanya tak serius. Tapi bertongkat jugak nk berjalan. Kaki kiri bengkak teruk. Dia kata dalam betis dia mmg dah ada besi. Jadi mungkin besi tu dah tertekan pada lutut. Tu yg bengkak sampai ke peha tuu.

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Rahmat ER6-n Eksiden

Post  Sponsored content Today at 6:03 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum