CHAT ROOM

Page 2 of 12 Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: CHAT ROOM

Post  ecik on Mon May 12, 2008 1:43 pm

http://www.freewebs.com/thebladersclub/

Sape2 rajin, boleh baca.

Ronan, ko na buat mcm tu ke?

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  barrenwizard on Mon May 12, 2008 2:04 pm

FARID!!! I ALSO FROM PENANG BUT BUTTERWORTH. Tapi duduk kat GURNEY. Glad to have a PENANGRIAN here.

Tapi duduk kat JB lah. Family semua kat sini, relatif semua kat Penang.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  cikonmulan on Mon May 12, 2008 2:10 pm

barrenwizard wrote:FARID!!! I ALSO FROM PENANG BUT BUTTERWORTH. Tapi duduk kat GURNEY. Glad to have a PENANGRIAN here.

Tapi duduk kat JB lah. Family semua kat sini, relatif semua kat Penang.

cheq org penang jugak !!!! Very Happy

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  ecik on Mon May 12, 2008 2:29 pm

cikonmulan wrote:
barrenwizard wrote:FARID!!! I ALSO FROM PENANG BUT BUTTERWORTH. Tapi duduk kat GURNEY. Glad to have a PENANGRIAN here.

Tapi duduk kat JB lah. Family semua kat sini, relatif semua kat Penang.

cheq org penang jugak !!!! Very Happy
Ya kaaaaa....... ceq pun oghang tanjung....tanjung ghambutan noooooo..... clown

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  cikonmulan on Mon May 12, 2008 2:40 pm

ecik wrote:
cikonmulan wrote:
barrenwizard wrote:FARID!!! I ALSO FROM PENANG BUT BUTTERWORTH. Tapi duduk kat GURNEY. Glad to have a PENANGRIAN here.

Tapi duduk kat JB lah. Family semua kat sini, relatif semua kat Penang.

cheq org penang jugak !!!! Very Happy
Ya kaaaaa....... ceq pun oghang tanjung....tanjung ghambutan noooooo..... clown

ayahcik tongue Wink

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  ~MI~ on Mon May 12, 2008 3:15 pm

faridz21 wrote:
My Ride:Modenas Elegan/ SYM Joyride P150

Ha ko pakai SYM joyride??
Bole post kan gambar motor tu kat sini?

Aku dah lama minat moto ni.. tapi selalu nampak SG punya je...

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  ronan on Mon May 12, 2008 3:29 pm

ecik wrote:Ronan, ko na buat mcm tu ke?

lebih kurang la... but without the publicity... need to get support from KBS... baru leh propose utk sponsor...

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  faridz21 on Mon May 12, 2008 3:52 pm

~MI~ wrote:
Ha ko pakai SYM joyride??
Bole post kan gambar motor tu kat sini?

Aku dah lama minat moto ni.. tapi selalu nampak SG punya je...

la...bukan ke ecik & elit ada moto ni...tp RV180 lg lawala...ke ko berkenan dgn SYM GTS...

faridz21

Number of posts : 18
Age : 34
Location : Taman Desa Skudai, Skudai
Registration date : 2008-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  faridz21 on Mon May 12, 2008 3:56 pm

barrenwizard wrote:FARID!!! I ALSO FROM PENANG BUT BUTTERWORTH. Tapi duduk kat GURNEY. Glad to have a PENANGRIAN here.

Tapi duduk kat JB lah. Family semua kat sini, relatif semua kat Penang.

la...ada jugak orang penang kat sini ye...ingat kan taka ada...hai geng cheers aku dulu2 mase kecik duduk kat bukit gelugor,penang island... then ke pulau langkawi..kulim, kedah dan back to penang (kepala batas)... mase form 4&5 aku sekolah kat sekolah teknik butterworth..depan taman robina.....


Last edited by faridz21 on Mon May 12, 2008 4:06 pm; edited 1 time in total

faridz21

Number of posts : 18
Age : 34
Location : Taman Desa Skudai, Skudai
Registration date : 2008-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  ~MI~ on Mon May 12, 2008 4:05 pm

faridz21 wrote:
~MI~ wrote:
Ha ko pakai SYM joyride??
Bole post kan gambar motor tu kat sini?

Aku dah lama minat moto ni.. tapi selalu nampak SG punya je...

la...bukan ke ecik & elit ada moto ni...tp RV180 lg lawala...ke ko berkenan dgn SYM GTS...

Ohh yela kot... yang rupa macam hayabusa tu... hehehe

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  faridz21 on Mon May 12, 2008 4:10 pm

mcm hayabusa??he3...aku pun tak tahu yg mane tu bro.....ade cth gambar?
sorilah...aku orang baru di sini...tak biasa lagi dengan rumah baru ni...biasanya apa aktiviti menarik dalam DTBS ni...

faridz21

Number of posts : 18
Age : 34
Location : Taman Desa Skudai, Skudai
Registration date : 2008-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  cikonmulan on Mon May 12, 2008 4:14 pm

eh nape ek....nick name RONAN dah jadik dark blu????

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  zul_cbr on Mon May 12, 2008 4:44 pm

cikonmulan wrote:tolong hupdate list ni...senang nanti nak adjust TTS KFC Razz

Juvenile:
1. Matnan (ketua sgala ketua)
2. Barren
3.

Boys Band:
1. zul_cbr
2. ben
3. scid

Bapak Budak but NOT mature:
1. MI
2. Art zxr
3. Ronan

TAIKOcing:
1. Ecik
2. Pistole
3.

tenkui guys sunny


padan muka korang Twisted Evil

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  ~MI~ on Mon May 12, 2008 5:53 pm

Ni dia SYM GTS 200... Takat ni jumpa plet sg je..


Tapi ni yang dah modi kot...

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  faridz21 on Mon May 12, 2008 6:02 pm

yg tu yg dah modi...kalau tak modi...rupe die mcm hantu mata tonceng...ops...mata satu

yang tu version baru drpd joyride...mmg jarang orang guna kat malaysia...mmg gts ni cun abis lah...design baru bro clown

faridz21

Number of posts : 18
Age : 34
Location : Taman Desa Skudai, Skudai
Registration date : 2008-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  barrenwizard on Mon May 12, 2008 6:03 pm

Tu bukan mod, tu standard cuma dia ada dua option boleh pilih. Yang saya tau, motor ni memang cun dari segi function, macam NOKIA. Murah lepas tu bagus. tapi plastic kena jaga-jaga. Colour boleh pudar.

Ada ke kat Malaysia? Stakat aku tau, memang SINGAPORE saja yang ada.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  faridz21 on Mon May 12, 2008 6:22 pm

kat malaysia dah ada lah bro...tp tak banyak..nak jumpa kena pergi area KL @ penang...kat penang aku pernah nampak sebijik mase riding dr jb ke penang, chinese new year baru2 ni...aweks yg bawak tu...& dikelilingi oleh vespa.... elegan pun blh modi rupa depan macam tu...guna fiber..ade geng sarawak kalau tak salah yang dah buat..

faridz21

Number of posts : 18
Age : 34
Location : Taman Desa Skudai, Skudai
Registration date : 2008-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  barrenwizard on Mon May 12, 2008 6:23 pm

Hmmmm, surprising. Siapa yang bawak SYM ke Malaysia?

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  faridz21 on Mon May 12, 2008 6:27 pm

SYM Joyride-modenas bawah nama Modenas Elegan...
SYM GTS...geng aku kate company yg bawa masuk brand comel (tak salah die dah tukar nama)..

salah satu sb org tak beli motor ni adlh kerana company yang bawak masuk motor ni la...tak reliable..

faridz21

Number of posts : 18
Age : 34
Location : Taman Desa Skudai, Skudai
Registration date : 2008-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  faridz21 on Mon May 12, 2008 6:28 pm

bro...kalau join TTS, biasanya apa aktiviti yg akan dilakukan bro....sori aku org masih baru dlm DTBS.....

faridz21

Number of posts : 18
Age : 34
Location : Taman Desa Skudai, Skudai
Registration date : 2008-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  barrenwizard on Mon May 12, 2008 6:30 pm

faridz21 wrote:bro...kalau join TTS, biasanya apa aktiviti yg akan dilakukan bro....sori aku org masih baru dlm DTBS.....

Hehehe, macam biasa. Sisha.... drunken Kat Zorro. Or else makan-makan, kat Zorro jugak. Or else, ntahlah, Sup Tulang pun kat ZZ. Macam-macam lah. Tapi oleh kerana group kita kadan-kadang ramai sangat. So biasa kita lepak kat ZOrro.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  faridz21 on Mon May 12, 2008 6:32 pm

sisha.....alamak...pengsan ape aku nanti...even rokon salem light pun aku dah mabuk.....he3....akan dipertimbangkan affraid

faridz21

Number of posts : 18
Age : 34
Location : Taman Desa Skudai, Skudai
Registration date : 2008-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  zul_cbr on Tue May 13, 2008 8:54 am

faridz21 wrote:kat malaysia dah ada lah bro...tp tak banyak..nak jumpa kena pergi area KL @ penang...kat penang aku pernah nampak sebijik mase riding dr jb ke penang, chinese new year baru2 ni...aweks yg bawak tu...& dikelilingi oleh vespa.... elegan pun blh modi rupa depan macam tu...guna fiber..ade geng sarawak kalau tak salah yang dah buat..

huh, bukan takat jalan biasa jer bro brand SYM ni...baru ni aku naik k.klawang dengan moto ni beb! layan koner maaaa!!!!





p/s - copy dari web seberang.

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  matnan on Tue May 13, 2008 9:29 am

faridz21 wrote:sisha.....alamak...pengsan ape aku nanti...even rokon salem light pun aku dah mabuk.....he3....akan dipertimbangkan affraid

jangan terpengaruh sangat dengan barren tu, dia memang antu sisha Twisted Evil

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  ronan on Tue May 13, 2008 10:43 am

zul, tu gambar mase ko jadik superman tak siap tu ke? eehehhehe...

eniweh farid, wenever wi go tts, wi jas sit daun, dering nescafe, en weit for di aders tu kam et kedai kole... after det, wi go tu zoro... barren go shisha,... everibadi els jas sit daun en tok2 ebaut motosaikel...

bat samtaim, wi go tts et sam ader pleises... laik las wik, wi go tu tiram... zul's pleis...

gud tu mek frens en minggel eraun... so neks taim wen wi raid awer baik, wi ken olwes rekegnaiz awer frens pasing bai or et treffik lait...

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: CHAT ROOM

Post  Sponsored content Today at 5:58 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 12 Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum