Next Gen MBC JB Gath

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Next Gen MBC JB Gath

Post  pakutekan on Mon Apr 14, 2008 12:30 am

zul_cbr wrote:
scid wrote:ish ko jgn riso ar zul..dlm DTBS nih aku ler yg plg selow n berhemah sekali bwk muto Twisted Evil

sudah ler ko. xcayer langsung haku! Razz

xyah caye zul.. diorg nih ckp kalo diorang jd aku msti dh jadi otai kt klawang@awana@bukit tinggi.. aku nih main pusing2 dpn umah je aku tau.. heheheeee

pakutekan

Number of posts : 98
Location : skudai-shah alam
Registration date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Next Gen MBC JB Gath

Post  scid on Mon Apr 14, 2008 12:28 pm

kroang tak caye ker????seeyesss aku tak tipu beb..aku sendirik pong kadang2 tak cayer Razz

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Next Gen MBC JB Gath

Post  zul_cbr on Mon Apr 14, 2008 5:48 pm

cikonmulan wrote:macam2 le korang ber2 nie Razz

alah beskal kak cikon pong laju jugak le ... x caya tunggu kak cikon tuwon show off kat korang plak Twisted Evil

ni apa kes pulak buat line panas niiiii Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

port FNF

Post  L8nite on Tue Apr 15, 2008 11:14 am

salam n selamat sejahtera bro n sis sekelian...
dah lamer tak masuk sini...
FNF camner?
sori la,aku tak tau sangat la tpt FNF...

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Next Gen MBC JB Gath

Post  Sponsored content Today at 6:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum