SBM in JB 5th April

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

SBM in JB 5th April

Post  abeawe on Wed Mar 26, 2008 5:19 pm

salam kengkawan semua..

kawan kite dari sebelah SBM akan turun JB pada 5hb nie utk menyedut sup mee rebus tulang di ZZ care.
Moh la join boleh kite beramah mesra.. masa akan di beri tahu kelak

boleh refer disini

http://superbikemalaysia.com/index.php?showtopic=9155&st=0

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  ecik on Wed Mar 26, 2008 5:25 pm

Come on DTBS, ni semua SBM punya so called "big guns". Apa2 pun dia org ok. Kalau ada masa terluang, join la sekali. Saya pulak keje Mad Sabtu minggu pertama/ketiga. Sampai JB pun, kalau balik, dah lewat petang.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  abeawe on Wed Mar 26, 2008 5:37 pm

ecik wrote:Come on DTBS, ni semua SBM punya so called "big guns". Apa2 pun dia org ok. Kalau ada masa terluang, join la sekali. Saya pulak keje Mad Sabtu minggu pertama/ketiga. Sampai JB pun, kalau balik, dah lewat petang.

diaorg lepak mungkin sampai malam. bro.. apa nanti sy sms bro Very Happy

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  barrenwizard on Thu Mar 27, 2008 3:58 am

Dammit, I'm sure Kornology will be there, arghhh!!! Guarantee that fella nampak I saja, terus muka masam. Haihz. No

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  zul_cbr on Thu Mar 27, 2008 5:27 am

barrenwizard wrote:Dammit, I'm sure Kornology will be there, arghhh!!! Guarantee that fella nampak I saja, terus muka masam. Haihz. No

unless u ride ur gixxer or haruan Twisted Evil

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  assasins on Thu Mar 27, 2008 8:33 am

hmmm....
maybe malam tue boleh lepak jap kot.....
sebab....
he he he....
sendiri kena paham la kan....
6/4 tue ader kenduri kawin kat umah parent.....
so.....
boleh kot kalo setakat nak melepak jap.....
he he he....
Razz Razz Razz

assasins

Number of posts : 261
Age : 30
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  abeawe on Thu Mar 27, 2008 12:42 pm

barrenwizard wrote:Dammit, I'm sure Kornology will be there, arghhh!!! Guarantee that fella nampak I saja, terus muka masam. Haihz. No
krono tak turun bro...

aitt ada yg tak kena ke?

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  abeawe on Thu Mar 27, 2008 12:43 pm

assasins wrote:hmmm....
maybe malam tue boleh lepak jap kot.....
sebab....
he he he....
sendiri kena paham la kan....
6/4 tue ader kenduri kawin kat umah parent.....
so.....
boleh kot kalo setakat nak melepak jap.....
he he he....
Razz Razz Razz

no problem bro.. jika berkesempatan boleh join..

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  barrenwizard on Thu Mar 27, 2008 1:27 pm

Panjang ceritanya kalau nak ceritakan. Kalau ada masa baru lah saya ceritakan. Tapi tak apa. Sabtu ni, aku agak, petang-petang baru diorang makan situ kot, pasal 9PM dah nak blah.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  abeawe on Thu Mar 27, 2008 2:04 pm

barrenwizard wrote:Panjang ceritanya kalau nak ceritakan. Kalau ada masa baru lah saya ceritakan. Tapi tak apa. Sabtu ni, aku agak, petang-petang baru diorang makan situ kot, pasal 9PM dah nak blah.
bukan sabtu ni barren, next week.. ada seminggu lagi.

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  barrenwizard on Thu Mar 27, 2008 2:05 pm

Oh, okay okay, sorry sorry. No

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  Armanzie on Mon Mar 31, 2008 5:01 pm

hmmm..bdk2 sbm ni bleh pakai ke??? lol! lol! ...dgr cerite diaorg anti sg bikers scratch .yg aku syg cume superyan je flower flower ..yg lain tu hmmm scratch scratch ..kpd semua sg bikers jom dtg serang diorg lol! lol!

Armanzie

Number of posts : 24
Age : 43
Location : JB
Registration date : 2008-03-19

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  cikonmulan on Mon Mar 31, 2008 5:19 pm

lor mie...awat plak nak gaduh2 nie..... Mad

hidup mesti bermasyarakatan hehehe
(tu dia bagi advise FOC lagi..camne persatuan LOYER kena amik tindakan)

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  Armanzie on Mon Mar 31, 2008 5:23 pm

cikonmulan wrote:lor mie...awat plak nak gaduh2 nie..... Mad

hidup mesti bermasyarakatan hehehe
(tu dia bagi advise FOC lagi..camne persatuan LOYER kena amik tindakan)

erk FOC tu ape ek lol! lol!

Armanzie

Number of posts : 24
Age : 43
Location : JB
Registration date : 2008-03-19

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  cikonmulan on Mon Mar 31, 2008 5:26 pm

Armanzie wrote:
cikonmulan wrote:lor mie...awat plak nak gaduh2 nie..... Mad

hidup mesti bermasyarakatan hehehe
(tu dia bagi advise FOC lagi..camne persatuan LOYER kena amik tindakan)

erk FOC tu ape ek lol! lol!

suka hati awak le mie...nak translate camne pong...janji keluar perkataan FOC Evil or Very Mad Evil or Very Mad
bila nak naik KL???

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  Armanzie on Mon Mar 31, 2008 5:42 pm

kalo ade org nk belanja pizza baru i turun kl lol! lol!

Armanzie

Number of posts : 24
Age : 43
Location : JB
Registration date : 2008-03-19

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  scid on Mon Mar 31, 2008 9:18 pm

ish2....flirting plak dua org nih..jeles matnan lol!

aku maybe tuwon kot..dah 2 minggu tak turun tts..sebu palo hotak dok nmpk buna telor ngan nasik minyak ajer minggu nih tongue

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  abeawe on Tue Apr 01, 2008 10:05 am

memadangkan group ni akan tiba dalam kul 4.. tp aku rasa mereka nie akan terawal, ada ccadangan tak? dimana nak minum ptg di area Danga Bay tu.. ku bab minum situ kurang benoo arifnya

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  ~MI~ on Tue Apr 01, 2008 11:28 am

4 ptg banyak tempat yang tak bukak lagi especially danga... Cuba arrange jumpa/kumpul kat toll ke, kat mana-mana petrol station ke, pastu baru gerak pusing JB dan gi SS, pada aku ptg-ptg SS ni very relaxing, diorang ni konfirm dah lepak.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  abeawe on Tue Apr 01, 2008 12:13 pm

~MI~ wrote:4 ptg banyak tempat yang tak bukak lagi especially danga... Cuba arrange jumpa/kumpul kat toll ke, kat mana-mana petrol station ke, pastu baru gerak pusing JB dan gi SS, pada aku ptg-ptg SS ni very relaxing, diorang ni konfirm dah lepak.

aku ingat gitu gak.. diaorg sampai kite ronda2 Jb dan masjid abu bakar lepas magrib kite ke ZZ Cafe..

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  zul_cbr on Tue Apr 01, 2008 12:27 pm

abeawe wrote:memadangkan group ni akan tiba dalam kul 4.. tp aku rasa mereka nie akan terawal, ada ccadangan tak? dimana nak minum ptg di area Danga Bay tu.. ku bab minum situ kurang benoo arifnya

SS sesuai! ataupun restoran yg bnyk2 kat Tepian Tebrau (kalo xsalah la)...scenery...dan satu lagi mungkin leh ajak diorang makan goreng pisang kat blkg Padang Sungai Chat jam besar tu. xtau la ada lagi x kedai goreng pisang tu.

tapi kalo kat danga bay tu pun OK gak. cuma moto parking jauh skit.... kat JB takleh pcaya sgt...moto besar skrg diorang sapu..sedangkan parking depan SS pun kena! hati2..

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  scid on Tue Apr 01, 2008 12:29 pm

kalo kat danga leh lepak jumbo...parking pong sekangkang kera ah..situ very2 relaxing..nak sembang pong ok..xder bsing sgt..depan ss ajer...tp kalo tak bukak leh lepak kat ss

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  abeawe on Tue Apr 01, 2008 12:41 pm

zul_cbr wrote:
abeawe wrote:memadangkan group ni akan tiba dalam kul 4.. tp aku rasa mereka nie akan terawal, ada ccadangan tak? dimana nak minum ptg di area Danga Bay tu.. ku bab minum situ kurang benoo arifnya

SS sesuai! ataupun restoran yg bnyk2 kat Tepian Tebrau (kalo xsalah la)...scenery...dan satu lagi mungkin leh ajak diorang makan goreng pisang kat blkg Padang Sungai Chat jam besar tu. xtau la ada lagi x kedai goreng pisang tu.

tapi kalo kat danga bay tu pun OK gak. cuma moto parking jauh skit.... kat JB takleh pcaya sgt...moto besar skrg diorang sapu..sedangkan parking depan SS pun kena! hati2..

goreng pisang mana lagi kat area rumah mawar tu ada lagikan

abeawe

Number of posts : 62
Age : 42
Registration date : 2008-01-14

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  Armanzie on Tue Apr 01, 2008 4:21 pm

hmmm...cadangan yg bagus utk diorg lpk kat situ...tp situ byk penyamun berbulu ayam2...so pastikan diaorg bawaklah segala mcm kunci penggari utk motor diaorg..jgn harapkan kunci handle je..dgr khabar bdk2 dah makin mengganas skrg..depan2 org ramai pun depa expert nak menyebat mana2 big bigbike Shocked Shocked lol! lol! afro

Armanzie

Number of posts : 24
Age : 43
Location : JB
Registration date : 2008-03-19

View user profile

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  zul_cbr on Tue Apr 01, 2008 7:11 pm

abeawe wrote:
zul_cbr wrote:
abeawe wrote:memadangkan group ni akan tiba dalam kul 4.. tp aku rasa mereka nie akan terawal, ada ccadangan tak? dimana nak minum ptg di area Danga Bay tu.. ku bab minum situ kurang benoo arifnya

SS sesuai! ataupun restoran yg bnyk2 kat Tepian Tebrau (kalo xsalah la)...scenery...dan satu lagi mungkin leh ajak diorang makan goreng pisang kat blkg Padang Sungai Chat jam besar tu. xtau la ada lagi x kedai goreng pisang tu.

tapi kalo kat danga bay tu pun OK gak. cuma moto parking jauh skit.... kat JB takleh pcaya sgt...moto besar skrg diorang sapu..sedangkan parking depan SS pun kena! hati2..

goreng pisang mana lagi kat area rumah mawar tu ada lagikan

yer agaknya.. ;D dah tak igt, lama tak pegi..tapi dkat ngn padang bola tu la..yg tempat polis, org pjbt slalu lepak2 tu la.

p/s - yer..mmg tak dinafikan big bike curi kat JB MMG ADA MARKET!!

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: SBM in JB 5th April

Post  Sponsored content Today at 4:12 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum