Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Tue Mar 18, 2008 2:02 pm

en ronan mmg dahsyat....time kasih sbb menolong patik semlm..sesungguhnya tuan hamba telah membuang jasa terhadap patik..akan ku kenang smpi ke akhir hayat Razz woit assassin moto aku valve langgar piston ar..camner leh jd camtuh pong aku tak tau nk ckp camner..pasnih kene anto kat kedai rekemen ko ler..moto pong dah makin jahanam dah tuh Evil or Very Mad

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  cikonmulan on Tue Mar 18, 2008 2:03 pm

scid wrote:en ronan mmg dahsyat....time kasih sbb menolong patik semlm..sesungguhnya tuan hamba telah membuang jasa terhadap patik..akan ku kenang smpi ke akhir hayat Razz woit assassin moto aku valve langgar piston ar..camner leh jd camtuh pong aku tak tau nk ckp camner..pasnih kene anto kat kedai rekemen ko ler..moto pong dah makin jahanam dah tuh Evil or Very Mad

beli moto baru ler Wink

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Tue Mar 18, 2008 2:08 pm

cikonmulan wrote:
scid wrote:en ronan mmg dahsyat....time kasih sbb menolong patik semlm..sesungguhnya tuan hamba telah membuang jasa terhadap patik..akan ku kenang smpi ke akhir hayat Razz woit assassin moto aku valve langgar piston ar..camner leh jd camtuh pong aku tak tau nk ckp camner..pasnih kene anto kat kedai rekemen ko ler..moto pong dah makin jahanam dah tuh Evil or Very Mad

beli moto baru ler Wink

kalo cikong sponsor bleh ar Razz student maaaaa mane ader duit..duit claim wat drawing pong derang tak bayor lg Mad

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  cikonmulan on Tue Mar 18, 2008 2:09 pm

scid wrote:
cikonmulan wrote:
scid wrote:en ronan mmg dahsyat....time kasih sbb menolong patik semlm..sesungguhnya tuan hamba telah membuang jasa terhadap patik..akan ku kenang smpi ke akhir hayat Razz woit assassin moto aku valve langgar piston ar..camner leh jd camtuh pong aku tak tau nk ckp camner..pasnih kene anto kat kedai rekemen ko ler..moto pong dah makin jahanam dah tuh Evil or Very Mad

beli moto baru ler Wink

kalo cikong sponsor bleh ar Razz student maaaaa mane ader duit..duit claim wat drawing pong derang tak bayor lg Mad

kalu depa x bayaq lagi...kasik demand letter..within 14days depa x bayaq jugak....kita SUE (ni bukan suraya..awek u) Razz

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Tue Mar 18, 2008 2:12 pm

scid wrote:en ronan mmg dahsyat....time kasih sbb menolong patik semlm..sesungguhnya tuan hamba telah membuang jasa terhadap patik..akan ku kenang smpi ke akhir hayat Razz woit assassin moto aku valve langgar piston ar..camner leh jd camtuh pong aku tak tau nk ckp camner..pasnih kene anto kat kedai rekemen ko ler..moto pong dah makin jahanam dah tuh Evil or Very Mad

mcm ner plak valve boleh langgar piston????
piston ko dah hancur la yer....
cian ko.....
Question Question Question
ko nak buat per jer lagi kat motot ko tue.....

assasins

Number of posts : 261
Age : 30
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Tue Mar 18, 2008 2:13 pm

assasins wrote:
scid wrote:en ronan mmg dahsyat....time kasih sbb menolong patik semlm..sesungguhnya tuan hamba telah membuang jasa terhadap patik..akan ku kenang smpi ke akhir hayat Razz woit assassin moto aku valve langgar piston ar..camner leh jd camtuh pong aku tak tau nk ckp camner..pasnih kene anto kat kedai rekemen ko ler..moto pong dah makin jahanam dah tuh Evil or Very Mad

mcm ner plak valve boleh langgar piston????
piston ko dah hancur la yer....
cian ko.....
Question Question Question
ko nak buat per jer lagi kat motot ko tue.....

valve tuh dah grind dah...mintak2 ler dier tak langgor lg sbb dah lay arituh...pasnih nak buat aper lg..buat tukun ar...sekali lg dier buat hal aku bersara ajer ah....dah keje nnt baru aku joing blk Razz

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  cikonmulan on Tue Mar 18, 2008 2:15 pm

scid wrote:
assasins wrote:
scid wrote:en ronan mmg dahsyat....time kasih sbb menolong patik semlm..sesungguhnya tuan hamba telah membuang jasa terhadap patik..akan ku kenang smpi ke akhir hayat Razz woit assassin moto aku valve langgar piston ar..camner leh jd camtuh pong aku tak tau nk ckp camner..pasnih kene anto kat kedai rekemen ko ler..moto pong dah makin jahanam dah tuh Evil or Very Mad

mcm ner plak valve boleh langgar piston????
piston ko dah hancur la yer....
cian ko.....
Question Question Question
ko nak buat per jer lagi kat motot ko tue.....

valve tuh dah grind dah...mintak2 ler dier tak langgor lg sbb dah lay arituh...pasnih nak buat aper lg..buat tukun ar...sekali lg dier buat hal aku bersara ajer ah....dah keje nnt baru aku joing blk Razz

kalu bersara nak kije per?? Question Question

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ronan on Tue Mar 18, 2008 2:16 pm

scid wrote:time kasih sbb menolong patik semlm..sesungguhnya tuan hamba telah membuang jasa terhadap patik..akan ku kenang smpi ke akhir hayat

janganlah tuan hamba berpatik-patik dengan hamba. hamba juga rakyat biasa. sudah menjadi kewajiban hamba menolong sesama rakyat di negeri ini. jangan diingatkan lagi. cuma sekiranya ada hamba rakyat di mana-mana yang memerlukan pertolongan, berikanlah pertolongan seikhlasnya.

walaubagaimanapun, hamba berasa musykil dan terkilan melihat kuda tuan hamba diperlakukan sebegitu rupa di pondok tabib kole... telah hamba khabarkan sebelum ini, tabib di raja hanya beberapa rantai sahaja dari pondok kole....

hmm.. semoga kuda tuan hamba segera sihat dan boleh ditunggang.

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Tue Mar 18, 2008 2:22 pm

scid wrote:
assasins wrote:
scid wrote:en ronan mmg dahsyat....time kasih sbb menolong patik semlm..sesungguhnya tuan hamba telah membuang jasa terhadap patik..akan ku kenang smpi ke akhir hayat Razz woit assassin moto aku valve langgar piston ar..camner leh jd camtuh pong aku tak tau nk ckp camner..pasnih kene anto kat kedai rekemen ko ler..moto pong dah makin jahanam dah tuh Evil or Very Mad

mcm ner plak valve boleh langgar piston????
piston ko dah hancur la yer....
cian ko.....
Question Question Question
ko nak buat per jer lagi kat motot ko tue.....

valve tuh dah grind dah...mintak2 ler dier tak langgor lg sbb dah lay arituh...pasnih nak buat aper lg..buat tukun ar...sekali lg dier buat hal aku bersara ajer ah....dah keje nnt baru aku joing blk Razz

ader plak....
at least kalo ko tak der duit pun, ko boleh buat jadi moto track per.....
Mad Mad Mad

assasins

Number of posts : 261
Age : 30
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Tue Mar 18, 2008 2:31 pm

tidak mengapalah sekalian rakyat..hamba sudah hampir putus asa dgn moto hamba...hamba ingt ingin membeli sebuah kuda baru tetapi biarlah hamba kerja dahulu..kuda lame akan hamba letak di kolam ikan di rumah hamba utk dijadikan tukun tiruan...jika tiada apa2 masalah hamba akan membawa kesini kuda oren hamba yg sudah sekelian lamenyer tersadai di rumah tanpa dibelai manja oleh hamba Twisted Evil

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  cikonmulan on Tue Mar 18, 2008 2:33 pm

scid wrote:tidak mengapalah sekalian rakyat..hamba sudah hampir putus asa dgn moto hamba...hamba ingt ingin membeli sebuah kuda baru tetapi biarlah hamba kerja dahulu..kuda lame akan hamba letak di kolam ikan di rumah hamba utk dijadikan tukun tiruan...jika tiada apa2 masalah hamba akan membawa kesini kuda oren hamba yg sudah sekelian lamenyer tersadai di rumah tanpa dibelai manja oleh hamba Twisted Evil

okies scid...googles OUT peta umah u...karang balik dari penang ke KL ... insyaALLAH singgah

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ronan on Tue Mar 18, 2008 2:35 pm

scid wrote:tidak mengapalah sekalian rakyat..hamba sudah hampir putus asa dgn moto hamba...hamba ingt ingin membeli sebuah kuda baru tetapi biarlah hamba kerja dahulu..kuda lame akan hamba letak di kolam ikan di rumah hamba utk dijadikan tukun tiruan...jika tiada apa2 masalah hamba akan membawa kesini kuda oren hamba yg sudah sekelian lamenyer tersadai di rumah tanpa dibelai manja oleh hamba Twisted Evil

hmm.. pada hemat hamba, kuda oren tu kuda liar tuan hamba. baik tuan hamba berhati-hati ketika menunggang kuda itu. hamba khuatir, akan membawa kecelakaan ketika tuan hamba pergi memburu "ayam hutan" nanti....

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Tue Mar 18, 2008 2:42 pm

ronan wrote:
scid wrote:tidak mengapalah sekalian rakyat..hamba sudah hampir putus asa dgn moto hamba...hamba ingt ingin membeli sebuah kuda baru tetapi biarlah hamba kerja dahulu..kuda lame akan hamba letak di kolam ikan di rumah hamba utk dijadikan tukun tiruan...jika tiada apa2 masalah hamba akan membawa kesini kuda oren hamba yg sudah sekelian lamenyer tersadai di rumah tanpa dibelai manja oleh hamba Twisted Evil

hmm.. pada hemat hamba, kuda oren tu kuda liar tuan hamba. baik tuan hamba berhati-hati ketika menunggang kuda itu. hamba khuatir, akan membawa kecelakaan ketika tuan hamba pergi memburu "ayam hutan" nanti....

walaupong kuda tersebut amatlah liar...namun hamba percaye dengan kekuatan batin hamba, kuda tersebut akan dapat dijinakkan...peta sudah hamba letak di jemputan kahwen assassin..bolehlah puteri cikong melayarinya sebentar lg...hamba ingin beradu sebentar kerana semlm hamba kurang tido..jam 4 hamba terpaksa mengadap seri paduka utk menyalin nota lagi Evil or Very Mad

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Tue Mar 18, 2008 3:02 pm

scid wrote:
ronan wrote:
scid wrote:tidak mengapalah sekalian rakyat..hamba sudah hampir putus asa dgn moto hamba...hamba ingt ingin membeli sebuah kuda baru tetapi biarlah hamba kerja dahulu..kuda lame akan hamba letak di kolam ikan di rumah hamba utk dijadikan tukun tiruan...jika tiada apa2 masalah hamba akan membawa kesini kuda oren hamba yg sudah sekelian lamenyer tersadai di rumah tanpa dibelai manja oleh hamba Twisted Evil

hmm.. pada hemat hamba, kuda oren tu kuda liar tuan hamba. baik tuan hamba berhati-hati ketika menunggang kuda itu. hamba khuatir, akan membawa kecelakaan ketika tuan hamba pergi memburu "ayam hutan" nanti....

walaupong kuda tersebut amatlah liar...namun hamba percaye dengan kekuatan batin hamba, kuda tersebut akan dapat dijinakkan...peta sudah hamba letak di jemputan kahwen assassin..bolehlah puteri cikong melayarinya sebentar lg...hamba ingin beradu sebentar kerana semlm hamba kurang tido..jam 4 hamba terpaksa mengadap seri paduka utk menyalin nota lagi Evil or Very Mad

hmmm....
jika begitu kata tuan hamba....
ada baiknya tuan hamba menjaga kedua2 kuda tuan hamba.....
setiap kuda ada kelebihan dan kekurangan tersendiri....
jika tuan hamba dah tak larat nak menjaga kuda tue....
adalah lebih baik tuan hamba melepaskan nya sahaja....
biar kan kuda tersebut hidup sendiri....
jika tidak pun, hukum scrap jer (kalo betul2 tak sayang la).....
Razz Razz Razz

assasins

Number of posts : 261
Age : 30
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Tue Mar 18, 2008 5:32 pm

assasins wrote:
scid wrote:
ronan wrote:
scid wrote:tidak mengapalah sekalian rakyat..hamba sudah hampir putus asa dgn moto hamba...hamba ingt ingin membeli sebuah kuda baru tetapi biarlah hamba kerja dahulu..kuda lame akan hamba letak di kolam ikan di rumah hamba utk dijadikan tukun tiruan...jika tiada apa2 masalah hamba akan membawa kesini kuda oren hamba yg sudah sekelian lamenyer tersadai di rumah tanpa dibelai manja oleh hamba Twisted Evil

hmm.. pada hemat hamba, kuda oren tu kuda liar tuan hamba. baik tuan hamba berhati-hati ketika menunggang kuda itu. hamba khuatir, akan membawa kecelakaan ketika tuan hamba pergi memburu "ayam hutan" nanti....

walaupong kuda tersebut amatlah liar...namun hamba percaye dengan kekuatan batin hamba, kuda tersebut akan dapat dijinakkan...peta sudah hamba letak di jemputan kahwen assassin..bolehlah puteri cikong melayarinya sebentar lg...hamba ingin beradu sebentar kerana semlm hamba kurang tido..jam 4 hamba terpaksa mengadap seri paduka utk menyalin nota lagi Evil or Very Mad

hmmm....
jika begitu kata tuan hamba....
ada baiknya tuan hamba menjaga kedua2 kuda tuan hamba.....
setiap kuda ada kelebihan dan kekurangan tersendiri....
jika tuan hamba dah tak larat nak menjaga kuda tue....
adalah lebih baik tuan hamba melepaskan nya sahaja....
biar kan kuda tersebut hidup sendiri....
jika tidak pun, hukum scrap jer (kalo betul2 tak sayang la).....
Razz Razz Razz


walaupong hamba sudah keciwa dengan performance kuda skang ini..namun jasanya amatlah besar kerna tanpa kuda ini hamba takkan berkenalan dgn tuan-tuan hamba sekalian..betapa bestnya menunggang kuda (bukan tunggang laen ek) bersama-sama tuan-tuan hamba sekalian cheers

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  cikonmulan on Tue Mar 18, 2008 5:34 pm

kuda pe ek ??? Rolling Eyes

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Tue Mar 18, 2008 5:44 pm

cikonmulan wrote:kuda pe ek ??? Rolling Eyes

kuda laut....
Razz Razz Razz

assasins

Number of posts : 261
Age : 30
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  cikonmulan on Tue Mar 18, 2008 5:48 pm

assasins wrote:
cikonmulan wrote:kuda pe ek ??? Rolling Eyes

kuda laut....
Razz Razz Razz

kuda laut ada roda ek Razz

lol! lol! lol!

kalu kuda belang kenot ke???

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ronan on Tue Mar 18, 2008 10:48 pm

scid wrote:walaupong hamba sudah keciwa dengan performance kuda skang ini..namun jasanya amatlah besar kerna tanpa kuda ini hamba takkan berkenalan dgn tuan-tuan hamba sekalian..betapa bestnya menunggang kuda (bukan tunggang laen ek) bersama-sama tuan-tuan hamba sekalian cheers

sekiranya tuan hamba berasa kecewa dengan prestasi kuda-kuda sekelian, hamba ingin mencadangkan agar tuan hamba berhentilah dari menunggang kuda. tungganglah sapi. sesungguhnya, sapi selalu mendapat nama.

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Wed Mar 19, 2008 1:22 am

tungganglah ronan dengan selamat cheers

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  matnan on Wed Mar 19, 2008 8:16 am

scid wrote:tungganglah ronan dengan selamat cheers

ko biase buat ek?

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Wed Mar 19, 2008 9:26 am

matnan wrote:
scid wrote:tungganglah ronan dengan selamat cheers

ko biase buat ek?

ko tak biasa ker matnan.....
Razz Razz Razz

assasins

Number of posts : 261
Age : 30
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  matnan on Wed Mar 19, 2008 9:51 am

assasins wrote:
matnan wrote:
scid wrote:tungganglah ronan dengan selamat cheers

ko biase buat ek?

ko tak biasa ker matnan.....
Razz Razz Razz

ish, jijik sial..........

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  cikonmulan on Wed Mar 19, 2008 10:33 am

matnan wrote:
assasins wrote:
matnan wrote:
scid wrote:tungganglah ronan dengan selamat cheers

ko biase buat ek?

ko tak biasa ker matnan.....
Razz Razz Razz

ish, jijik sial..........

matnan Twisted Evil Twisted Evil

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ronan on Wed Mar 19, 2008 10:47 am

matnan wrote:ish, jijik sial..........

hmmm... nasib la aku ni jenis tak minat sesame jenis...

tapi, ari tu, mase ride balik dr machap, ade la rider tu konon2 nak kasi aku stim la dengan tonggeng bontot depan aku... cehhhh... bukan stim,... geli ade le....

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  Sponsored content Today at 4:09 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum