Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Thu Mar 13, 2008 5:45 pm

matnan dah tak mampu untuk berkata2....
he he he....
jgn marah yer matnan.....
gurau jer tue....
he he he....
Razz Razz Razz

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  matnan on Thu Mar 13, 2008 6:35 pm

cikonmulan wrote:
matnan wrote:itu pompuan jadian nak wat hape, xori Evil or Very Mad

bakpe nyer xori plak matnan....dey luk damm gorjes n damm "wallah" hehehe
(aritu lalu ngan abg art kat area susur3...xnmpk pon SP u matnan??...u simpan ek)

Twisted Evil Twisted Evil

DOUBLE@TRIPLE MEANING........

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Thu Mar 13, 2008 6:56 pm

matnan wrote:
cikonmulan wrote:
matnan wrote:itu pompuan jadian nak wat hape, xori Evil or Very Mad

bakpe nyer xori plak matnan....dey luk damm gorjes n damm "wallah" hehehe
(aritu lalu ngan abg art kat area susur3...xnmpk pon SP u matnan??...u simpan ek)

Twisted Evil Twisted Evil

DOUBLE@TRIPLE MEANING........

he he he....
apakan daya matnan....
tapi kan....
cikon....
buat apa ngan bro art kat susur erk???
teman bro art g cari sp ker....
he he he....
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  matnan on Thu Mar 13, 2008 7:16 pm

bahaye tull......... Evil or Very Mad

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Thu Mar 13, 2008 7:26 pm

matnan wrote:bahaye tull......... Evil or Very Mad

matnan....
siapakah yang bahaya tue....
bukan ko ker yang bahaya....
mas selamat a.k.a. matnan...
wa wa wa....
Razz Razz Razz

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ronan on Thu Mar 13, 2008 7:34 pm

matnan wrote:yang ni betul. yang suker laki ronan je

ko nih matnan... memang la aku suke laki... utk kawan,... macam korang... kalau aku tak suke, camane la aku join korang naik motor.. hmmmm...

p/s: naik moto carik kawan... matnan> naik moto carik pompan...

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  art zxr on Thu Mar 13, 2008 10:26 pm

cikonmulan wrote:
matnan wrote:itu pompuan jadian nak wat hape, xori Evil or Very Mad

bakpe nyer xori plak matnan....dey luk damm gorjes n damm "wallah" hehehe
(aritu lalu ngan abg art kat area susur3...xnmpk pon SP u matnan??...u simpan ek)

Twisted Evil Twisted Evil

Cikon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rahsia demi rahsia tersingkap waaaaa Embarassed Razz

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ecik on Fri Mar 14, 2008 9:13 am

ronan wrote:tengok keadaan camane, kalau ok, pas gi machap tu, aku nak trus g kl. antar TL aku kat sane & amik RF9 aku balik sini plak.

tapi ntah le... makin lame, makin sayang lak aku kat TL tu... iskkk..

Warggghhhh drunken ....dah jauh terpesong thread ni..... tak pe teruskan! cheers

Aku rasa besar kemungkinan aku tak dpt pergi wedding Zorro ni sbb sampai pagi ni (Jumaat) tak nampak jalan nak dptkan MC. Skrg aku masih kat KL, kalau dpt MC last minute (pagi esok) pun, aku pergi dari KL lah. Jadi korg buat lah grouping apa2 yang patut, pastikan sampai tol Macap esok pukul 12.30 tgh hari utk sama2 RV dgn bladers/riders dari KL. Ride safe bros.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  matnan on Fri Mar 14, 2008 9:45 am

ecik wrote:
ronan wrote:tengok keadaan camane, kalau ok, pas gi machap tu, aku nak trus g kl. antar TL aku kat sane & amik RF9 aku balik sini plak.

tapi ntah le... makin lame, makin sayang lak aku kat TL tu... iskkk..

Warggghhhh drunken ....dah jauh terpesong thread ni..... tak pe teruskan! cheers

Aku rasa besar kemungkinan aku tak dpt pergi wedding Zorro ni sbb sampai pagi ni (Jumaat) tak nampak jalan nak dptkan MC. Skrg aku masih kat KL, kalau dpt MC last minute (pagi esok) pun, aku pergi dari KL lah. Jadi korg buat lah grouping apa2 yang patut, pastikan sampai tol Macap esok pukul 12.30 tgh hari utk sama2 RV dgn bladers/riders dari KL. Ride safe bros.

Insya-Allah bro, harap cuaca ok macam pagi ni sunny

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ronan on Fri Mar 14, 2008 9:52 am

matnan wrote:Insya-Allah bro, harap cuaca ok macam pagi ni sunny

kalau cuace cam pagi ni, mmg cun. tapi matnan, ko kena jaga2 woo.. gamba ko dah masuk metro...

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Fri Mar 14, 2008 9:55 am

ronan wrote:
matnan wrote:yang ni betul. yang suker laki ronan je

ko nih matnan... memang la aku suke laki... utk kawan,... macam korang... kalau aku tak suke, camane la aku join korang naik motor.. hmmmm...

p/s: naik moto carik kawan... matnan> naik moto carik pompan...

tue memang matnan yang sebenar....
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  matnan on Fri Mar 14, 2008 10:56 am

ronan wrote:
matnan wrote:Insya-Allah bro, harap cuaca ok macam pagi ni sunny

kalau cuace cam pagi ni, mmg cun. tapi matnan, ko kena jaga2 woo.. gamba ko dah masuk metro...

weh ape nih................tu orang lain la

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Fri Mar 14, 2008 11:20 am

ish abg ecik tak dapek dtg kew....takper akan ku teroskan perjuangan utk smpi ke machap..mintak2 ler cuaca best cam arinih...matnan takper aku cover ko Razz Suspect

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  cikonmulan on Fri Mar 14, 2008 12:53 pm

- me konpom kenot join u guys....flight tiket balik KL esok tengah hari la Sad
(impossible to join u guys)

- to miss lotus...better ko ikut je van n geng bladers from KL...sowie buddy !!!

PLEASE PLEASE...RIDE n DRIVE SAFE...dun jeopardize ur vehicles...take care

pssttt : cikwan bwk my akak bebaik & abg art make sure ida is safe with u

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ronan on Sat Mar 15, 2008 10:04 am

RV PUKUL 11.15AM...

Bro Ecik bg info, riders dr KL dah nak start convoy at 8.30-9.00 am pagi tadi. so, kita jumpe dorang kat Tol Machap kol 12.30pm.

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  zul_cbr on Sat Mar 15, 2008 10:36 pm

apa cer ?? What a Face

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Sun Mar 16, 2008 2:27 am

takder cer pong..yg gi matnan, ronan, abg art n wife, MI, barren, asassin, abg ADK(luper tanyer name bnyk berjase nih sbb tumpangkan aku cheers ) , errrrrr saper lg ek...ben...tragedi yg tak dapek dlupekan kene tow moto pakai kaki assassin cheers sejauh hampir 60km dari kulai pusing kat sedenak n ke JB Razz gambir nak letak cni ker scratch

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Sun Mar 16, 2008 2:41 am

peserta2


helmet baruk Shocked


sumer terkejut beruk melihat kejakunan helmet baruk smbl bertanyer kat owner Twisted Evil


owner menerangkan detail pembelian helmet sambil disampuk oleh abg ronan aka cik wan Razz


wajah ceria peserta2



ronan menayangkan bulu ketiaknya yg hampir tiada..baru trim pakai veet tuh Twisted Evil Razz


motor plg laju kene parking kat depang


motor yg gagal Sad


RV ngan bladers kat tol machap smbl tunggu tuan rumah guide walhal rumahnyer dekat ajer..tak tau Razz




scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Sun Mar 16, 2008 2:57 am

sembahyang dulu amek berkat..doa2 lar moto aku leh recover Sad










pengantin yg ensem.."biler lar dak2 nih nak gerak nih aku dah tak tahan dah nih" Embarassed


kasi parking dulu..peserta2 sumer dah tak sabo nak makang nih


motot saper nih???


oohh brader yg ensem nih ghupenyer
Evil or Very Mad





ketibaan pengantin






abg ronan : " ko tau tak aku td bwk plg slow dah tuh...baru 110mph..kire had laju kebangsaan ar tuh kan?kan?kan? ecik kan????"
Abg ecik : : "aku lg slow, 160mph ajer..tuh pon dah lenguh2 tgn..selow sgt"


assassin : ko ingt ko slow aku lg slow ar...baru 240mph..tuh pon aku maleh nak pulas abes..sian org blakang aku mkn asap..pssstt nak tgk pistol baru aku tak???"

'
matnan : pssst assassin...ronan angkat ketiak ajer ko tahan dier aku nak snap gmbr ketiak dier dr dekat


assassin : ish ko jgn matnan..kang tak psl2 dier bg aku hidu ketiak dier


ronan : eehhhh ko matnan ko bukan suker ker ketiak aku...meh cni bukak zip ko aku nak tgk aper yg dok tersembul tuh


ben : ish jgn ler mskan muke aku..malu ar..taular aku nih ensem+cute

bergmbr bersama pengantin


perbincangan camner nak settle moto aku nih


scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ben_panced on Sun Mar 16, 2008 4:22 pm

cayalah scid dah oplod pics smalam...
oit barren bile nak uplod..
btw scid, ko uplod la kat pics thread...

ben_panced

Number of posts : 90
Age : 30
Location : Kulai
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Sun Mar 16, 2008 6:55 pm

takpo nnt aku cut n paste ajo cheers

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  zul_cbr on Sun Mar 16, 2008 9:03 pm

scid gud job! Twisted Evil


tumpang tanya la, helmet arai putih tu agak2 leh lepas ke kalo rm100?rege murid skola..kesiannn saya studenttttt banggg.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil



errr....yg baju merah tu nak kawen gak ke? ewah3........lebey2 ye dieeee


ben mmg...bab makan takde hal punye...lantak ler ada bom ke hape blakang dia...janji makan musti jalannnn cheers cheers



errr..tu matnan ke mat bunga? cyclops


muto ko asal ben?

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  scid on Sun Mar 16, 2008 9:12 pm

ader ar mamat sowang tuh..moto dier sowang ajer kaler kuning..rare giler..bangga seketika Razz

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  ronan on Mon Mar 17, 2008 10:19 am

scid, gambar masa kat hgway mane? yg ko amek mase jd pillion ben....

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  assasins on Mon Mar 17, 2008 11:10 am

scid wrote:ader ar mamat sowang tuh..moto dier sowang ajer kaler kuning..rare giler..bangga seketika Razz

sapa la tue erk....
suka2 hati dia jer nak berkata2.....

ronan wrote:
scid, gambar masa kat hgway mane? yg ko amek mase jd pillion ben....
tue la pasal....

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: Zorro's Wedding Event - Saturday 15th March 2008

Post  Sponsored content Today at 6:02 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum