Famili Gathering kat Teluk Ramunia/Batu Layar pd 9/2/2008

View previous topic View next topic Go down

Famili Gathering kat Teluk Ramunia/Batu Layar pd 9/2/2008

Post  ecik on Wed Feb 06, 2008 10:43 am

DT Bikers.

Aku cadang nak buat Famili Gathering sama ada kat Teluk Ramunia atau Batu Layar pada Sabtu, 9hb Feb 2008. Pergi pagi, makan2 (bawa sendiri/BBQ) main pasir (pantai bergelora kot) tgh hari/ptg balik. Skrg ni dah ada 3 famili.

Sape2 nak join dispersilakan. Aku drive sbb kena bawa org, makanan, BBQ set. Yang bujang nak ride pun ok. Lepas ni aku tak on-line sbb esok dah Public Holiday. Kalau ada apa2 sms aku 012-7866 878.

ronan wrote:bro, nak pegi ari sabtu ke eh? so nak kumpul katne eh? shell tebrau city?
Elok pergi hari Sabtu, hari Ahad boleh relax sikit. Nak pergi outing nampak seronok tapi kira letih gak bro.

Yang dari JB ok gak RV kat shell tebrau city, tapi masa pagi tu belum confirm lagi sbb pepagi kena prepare makanan.

cikonmulan wrote:erm...9.02.2008...kenot polo u all Sad

but abg ecik...i hv no family...so kalu join family abg ecik bley ker??? (jadik anak sedara angkat pon jadik le) hehehehe
Boleh no hal. Asal panggil "ecik" tu kira anak sdra lah. Kat Phg that actual word is "ayah cik", i.e. the youngest uncle. In Kelantan "pok su" kot! So, to shorten the "ayah cik" hence ecik... Very Happy


Last edited by barrenwizard on Tue Feb 26, 2008 3:45 am; edited 2 times in total

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Famili Gathering kat Teluk Ramunia/Batu Layar pd 9/2/2008

Post  ecik on Mon Feb 11, 2008 12:03 pm

Pertamanya saya nak minta maaf bebanyak kepada semua geng DTBS. Saya langsung tak dpt nak kontek sape2 sebab henfon saya hilang masa pergi camping kat ULU Bendul Negri Sembilan pada 7hb. Saya dapat sim kad baru pada pagi 9hb, tapi semua data hilang, tu yang tak dpt nak kontek sape2.



Sampai kat Batu Layar, bateri kamera pulak flat! Mad arghhhhh!!!! Ombak kuat, dpt tahu hampir setiap hari ada kemalangan (lemas) kat kawasan ini. No

Jap lagi BW delete semua post kot. Ye lah lepas Tahun Baru, kena buat housekeeping kan! Razz

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum