My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  art zxr on Wed Nov 25, 2009 2:17 am

Tak bumpy sangat la. Tak tau la kalau ada yg nak try 280kmj kat situ mungkin ada terangkat2 skit kot.

Boring la jugak jalan hiway. Lalu jln kampung la best.

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  matnan on Wed Nov 25, 2009 7:46 am

art zxr wrote:Tak bumpy sangat la. Tak tau la kalau ada yg nak try 280kmj kat situ mungkin ada terangkat2 skit kot.

Boring la jugak jalan hiway. Lalu jln kampung la best.

betul3x.......jln kampung la bes.....byk pemandangan:twisted:

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  L8nite on Thu Nov 26, 2009 1:11 am

matnan wrote:
art zxr wrote:Tak bumpy sangat la. Tak tau la kalau ada yg nak try 280kmj kat situ mungkin ada terangkat2 skit kot.

Boring la jugak jalan hiway. Lalu jln kampung la best.

betul3x.......jln kampung la bes.....byk pemandangan:twisted:
matnan,banyak pemandangan or perempuan? Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  barrenwizard on Fri Nov 27, 2009 1:31 am

Hold on a second, I'll try to track down Ecik's event location by google earth. I hope this will be a refreshment for our group. The Los' Brotherhood of DTBS. Twisted Evil

Here's the pics. (Picture below is a route from Perling 2nd Link Toll to Ecik's Area. Jalan Jejuntas, Kg Baru Muafakat, Gelang Patah)



Meeting Point: Perling Mall, Taman Perling (Use Maybank Taman Perling as your refference if you are lost, its near Perling Mall, Taman Perling)
Meeting Time: 9:00AM (Morning!)

Group Roster:
- Matnan (Aprillia RS125)
- Zul (CBR 400)
- Art (ZXR250)
- Assasin (Gixxer 400)

Plan is to meet at Perling Mall, Taman Perling. As usual lah, don't want to wait at Toll, cause too dangerous and inconvenient. So we will set Perling Mall as the meeting point. From there on move to Gelang Patah once everybody is there.

Last comfirmation of our group roster will be this Saturday. Any last minute decision, please call any of us who are going there. And please do not make others wait unless its an emergency. A 30 Minutes grace period for those who are late, after that, well, sendiri kautim loh. Or use Gelang Patah (Make sure to use a Petrol Station as your landmark, easier to mark) as your checkpoint for those who come late so that one of our group will be able to lead you there.

Aiyoyo, I thought gerak 10:00 PM. Sorry man, I'm not able to join, I'll be coming back from KL. But anyway, here's my contribution to this event, organizing it.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  art zxr on Fri Nov 27, 2009 12:25 pm

L8nite wrote:
matnan wrote:
art zxr wrote:Tak bumpy sangat la. Tak tau la kalau ada yg nak try 280kmj kat situ mungkin ada terangkat2 skit kot.

Boring la jugak jalan hiway. Lalu jln kampung la best.

betul3x.......jln kampung la bes.....byk pemandangan:twisted:
matnan,banyak pemandangan or perempuan? Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

Pemandangan indah2 eh?? boleh2 nak layan koner kat mana ni?? Lima kedai?

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  L8nite on Fri Nov 27, 2009 8:48 pm

art zxr wrote:
L8nite wrote:
matnan wrote:
art zxr wrote:Tak bumpy sangat la. Tak tau la kalau ada yg nak try 280kmj kat situ mungkin ada terangkat2 skit kot.

Boring la jugak jalan hiway. Lalu jln kampung la best.

betul3x.......jln kampung la bes.....byk pemandangan:twisted:
matnan,banyak pemandangan or perempuan? Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

Pemandangan indah2 eh?? boleh2 nak layan koner kat mana ni?? Lima kedai?
lalu jalan lima kedai la...
lagi best...
tar jalan baru....
layan koner lagi best...

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  art zxr on Sun Nov 29, 2009 8:00 pm

Alhamdulillah dapat geng DTBS Matnan & Aliyah, Zul, Art ZXR, Assasin & Ain berkunjung ke rumah Ecik.Aku upload gamba dari handphone aku ekk, tak terang sangat la tepon zaman tok Adam he he,..


Puteri Ecik.


Ecik dgn isteri, he he... Patut duk kt pelamin jugak bersanding lagi sekali.

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  zul_cbr on Sun Nov 29, 2009 9:41 pm

best giler ride kawin umah abg ecik...

kul 12.10pm aku tiba kat restoran sayed area perling mall, yg lain semua dah tunggu...biasa la, aku yg paling jauh lol!

assasins & ain dgn 125z....rempit tuu
abg art dgn zx2 nyer
matnan & aliyah dgn 850RR rabbit
aku dgn lc135 ku..

then, proceed ke rumah abg ecik...nampak sebijik koner cantik abg art tunjuk...malangnye belum bukak lagi jalan tu.
pastu layan koner turun gelang patah...woi best gila woi....
sampai umah abg ecik, makan2, kacau pengantin, amik gambar...lebih kurang pastu balik....
layan pulak koner ke bukit indah...kali ni naik bukit....lagi giler..nampak abg art amik koner cantik siap terangkat kaki sbb jalan dah kena hujung kasut...tekezut agaknye...jeling kat side mirror nampak assasins layan dengan ain....muka ain da seram semacam...nak jugak mamat assasins ni melayan koner....ha ha ha Very Happy

pastu lepak kedai wan tzm....crita lebih kurang....pastu balik....masing2 bpecah lepas u-turn perling. skali lagi zx2 oren meleper tak hengat...ishhhhhhh...rasa mcm nak follow je pale

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  art zxr on Mon Nov 30, 2009 12:59 pm

Tu la ZX2 tu jalan lurus slow je, tiba koner laju la pulak Rolling Eyes

Masa berpisah tu mana ada meleper lagi, dah ada buah manggis dgn hadiah dari umah org kawin gantung kat handle kang kena berhenti pungut pulak Laughing

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  scid on Mon Nov 30, 2009 2:20 pm

sori ar bro hajat mmg nak gerak dh pg tuh tp dpt call atuk aku meninggl mlm ahad tuh..papehal happy newlyweds utk anak abg ecik...untuk matnan minggu nih kene hapal skrip nnt 18 kali ko ulang tak pass2 kang hehehhee

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  zul_cbr on Mon Nov 30, 2009 5:58 pm

art zxr wrote:Tu la ZX2 tu jalan lurus slow je, tiba koner laju la pulak Rolling Eyes

Masa berpisah tu mana ada meleper lagi, dah ada buah manggis dgn hadiah dari umah org kawin gantung kat handle kang kena berhenti pungut pulak Laughing

nasib baik ada keta halang zx2 tu dari tinggalkan lc135 masa koner..dpt la lc135 rasa2 asap dari ekzos yoshi dia tu Laughing

sy maksudkan kat korner U-turn perling tu....dah la banyak keta...boleh pulak layan leper...sadis tollllll....rasa nak follow jeeee bounce

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  zul_cbr on Mon Nov 30, 2009 5:59 pm

scid wrote:sori ar bro hajat mmg nak gerak dh pg tuh tp dpt call atuk aku meninggl mlm ahad tuh..papehal happy newlyweds utk anak abg ecik...untuk matnan minggu nih kene hapal skrip nnt 18 kali ko ulang tak pass2 kang hehehhee

innalillah....scid, jumpa kat umah matnan!

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  L8nite on Mon Nov 30, 2009 9:30 pm

zul_cbr wrote:
scid wrote:sori ar bro hajat mmg nak gerak dh pg tuh tp dpt call atuk aku meninggl mlm ahad tuh..papehal happy newlyweds utk anak abg ecik...untuk matnan minggu nih kene hapal skrip nnt 18 kali ko ulang tak pass2 kang hehehhee

innalillah....scid, jumpa kat umah matnan!
jumper di sana.... bounce

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  art zxr on Tue Dec 01, 2009 9:52 am

scid wrote:sori ar bro hajat mmg nak gerak dh pg tuh tp dpt call atuk aku meninggl mlm ahad tuh..papehal happy newlyweds utk anak abg ecik...untuk matnan minggu nih kene hapal skrip nnt 18 kali ko ulang tak pass2 kang hehehhee

Takziah Scid.

Tang Matnan tu dia dah pass akad dah Khamis sebelum Aidilladha lepas. Skrg Aliyah dah jadi milik dia, errmm Tahniah untuk Matnan bounce I love you

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  ecik on Tue Dec 01, 2009 11:50 am

Salam semua.

Terima kasih kepada yang datang. Yg tak dpt dtg tak pe, insyaAllah kita jumpa tempat lain.

Kalau makanan tak sedap dan layanan tak memuaskan, saya pohon ampun bebanyak.

Saya gerak dari Glg Patah semalam 30/11/2009 dalam pukul 8mlm, 12tgh mlm sampai Kuantan.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  scid on Wed Dec 02, 2009 6:15 pm

ecik wrote:Salam semua.

Terima kasih kepada yang datang. Yg tak dpt dtg tak pe, insyaAllah kita jumpa tempat lain.

Kalau makanan tak sedap dan layanan tak memuaskan, saya pohon ampun bebanyak.

Saya gerak dari Glg Patah semalam 30/11/2009 dalam pukul 8mlm, 12tgh mlm sampai Kuantan.


alhamdulillah slamat smpi..errrr abg ecik xder anak pompuan lg ker hehehhehhehhee Razz

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  matnan on Mon Dec 14, 2009 7:56 am

ecik wrote:Salam semua.

Terima kasih kepada yang datang. Yg tak dpt dtg tak pe, insyaAllah kita jumpa tempat lain.

Kalau makanan tak sedap dan layanan tak memuaskan, saya pohon ampun bebanyak.

Saya gerak dari Glg Patah semalam 30/11/2009 dalam pukul 8mlm, 12tgh mlm sampai Kuantan.

TQ ecik......ade orang melepas da....... Twisted Evil

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  ben_panced on Tue Dec 15, 2009 10:35 pm

tahniah kepada ecik.. walaupun terlambat sikit..
sbb lama dah x bukk forum nih.. huhu
sori x dpt dtg sbb weekend tu saye balik kampung..

ben_panced

Number of posts : 90
Age : 30
Location : Kulai
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  assasins on Wed Dec 16, 2009 4:43 pm

ben_panced wrote:tahniah kepada ecik.. walaupun terlambat sikit..
sbb lama dah x bukk forum nih.. huhu
sori x dpt dtg sbb weekend tu saye balik kampung..

ben memang rajin balik kg.......
karang t jadi mcm matnan........
tiba2 jer kata nak kawin......
hua hua hua.....

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  art zxr on Thu Dec 17, 2009 4:51 am

assasins wrote:
ben_panced wrote:tahniah kepada ecik.. walaupun terlambat sikit..
sbb lama dah x bukk forum nih.. huhu
sori x dpt dtg sbb weekend tu saye balik kampung..

ben memang rajin balik kg.......
karang t jadi mcm matnan........
tiba2 jer kata nak kawin......
hua hua hua.....

Ntahnya Ben bila lagi,.... bounce

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  matnan on Thu Dec 17, 2009 8:02 am

abg art plak bile lagi..... Twisted Evil

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  zul_cbr on Fri Dec 18, 2009 9:38 am

assasins wrote:
ben_panced wrote:tahniah kepada ecik.. walaupun terlambat sikit..
sbb lama dah x bukk forum nih.. huhu
sori x dpt dtg sbb weekend tu saye balik kampung..

ben memang rajin balik kg.......
karang t jadi mcm matnan........
tiba2 jer kata nak kawin......
hua hua hua.....

sudah la mamat ni cakap org....bila lu nak b'latih salam tok kadi ni weyyyyy...gigil kang...ko test2 salam tgn abg art dulu tengok bleh 'pegi' x lol!

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  art zxr on Mon Dec 21, 2009 12:42 pm

matnan wrote:abg art plak bile lagi..... Twisted Evil
Takleh la Matnan, Aliyah dah nikah dgn ko. Sad

zul_cbr wrote:ko test2 salam tgn abg art dulu tengok bleh 'pegi' x lol!

Ishh apa keluar lagi nama aku daa scratch

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  matnan on Mon Dec 21, 2009 3:54 pm

art zxr wrote:
matnan wrote:abg art plak bile lagi..... Twisted Evil
Takleh la Matnan, Aliyah dah nikah dgn ko. Sad

zul_cbr wrote:ko test2 salam tgn abg art dulu tengok bleh 'pegi' x lol!

Ishh apa keluar lagi nama aku daa scratch

zul tu yang kene test2 salam dulu.........ala zul ramai la kawin mase blaja...... Twisted Evil

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  art zxr on Tue Dec 22, 2009 10:24 am

Zul dah boleh dah tu. Buat meriah2 maklumlah satu2nya anak lelaki Cool

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: My daughter's Wedding: 29th Nov 2009

Post  Sponsored content Today at 6:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum