salam perkenalan

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: salam perkenalan

Post  assasins on Fri Sep 11, 2009 4:57 pm

art zxr wrote:V100 eh, aku sampai skrg tergelak ingat fork moto boleh terpusing mengadap belakang Laughing Laughing Laughing

he he he.....
enjin mcm nak jem je aku dengar......
ha ha ha.....

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  matnan on Fri Sep 11, 2009 5:10 pm

hahahahahahahah.......

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  assasins on Fri Sep 11, 2009 5:26 pm

matnan wrote:hahahahahahahah.......

wei matnan bila lagi nak buka puasa sama2?

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  zul_cbr on Fri Sep 11, 2009 9:29 pm

art zxr wrote:
zul_cbr wrote:
art zxr wrote:Tapi itu Datuk Suret Singh dari Jabatan Keselamatan Jalan Raya sudah bagi arahan lagi moto kalu bawah 250cc had laju hanya 60kmj.
Nampak gayanya ZXR aku pasni ride 55kmj jekk.. Matnan lagi 38kmj jee.. Rolling Eyes


sejak bila ikut panduan had laju malaysia ? baik nyerrrrrrrrr......aritu gi ayer hitam, bukan main lagi 'ikut had laju' yerrrrrr lol! lol! lol!

Lagipun masa kat hiway haritu nampak had laju macam 280kmj Rolling Eyes , apa lagi, enjut laa.



What a Face What a Face What a Face pale

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  art zxr on Sat Sep 12, 2009 10:33 am

zul_cbr wrote:
What a Face What a Face What a Face pale

Nape ko buat muka pucat pulak?? Masa tu aku ingat ko pun ada potong aku kan?? Kena kejar ke hapa? affraid

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  zul_cbr on Sat Sep 12, 2009 12:15 pm

art zxr wrote:
zul_cbr wrote:
What a Face What a Face What a Face pale

Nape ko buat muka pucat pulak?? Masa tu aku ingat ko pun ada potong aku kan?? Kena kejar ke hapa? affraid

takut kena tinggal....malam2 takut..ada antu.... clown

sian apek kena tinggal...jauh betul...perghh...dahsyat betul bila had laju kebangsaan 280km/j ye? hahahaha

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  art zxr on Sun Sep 13, 2009 12:52 am

Oooo!! Aku ingat ko kata kalau sampai umah lewat bapak ko tunggu nak rotan, heh heh heh... lol! lol! lol!

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  assasins on Mon Sep 14, 2009 9:30 am

ha ha ha.........

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  scid on Wed Sep 16, 2009 10:18 pm

art zxr wrote:Oooo!! Aku ingat ko kata kalau sampai umah lewat bapak ko tunggu nak rotan, heh heh heh... lol! lol! lol!

rotan????zul nih memang patut dibabab...liar sgt hehehehhehe

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  art zxr on Wed Sep 16, 2009 10:55 pm

Hooo, Zul dia liar gi Skudai jekk, tak pun gi UTM. Cool

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  assasins on Thu Sep 17, 2009 9:39 am

ZUL liar mcm ner tue erk.........
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  zul_cbr on Thu Sep 17, 2009 12:25 pm

art zxr wrote:Hooo, Zul dia liar gi Skudai jekk, tak pun gi UTM. Cool


ok la tu berani gi sorg2 kat UTM tu, ada la "org" tu kan....anak makcik yg tlg mak dia jual kat pasar malam pun dia suh org lain merisik...bukan nak tanya sendiri... What a Face

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  matnan on Thu Sep 17, 2009 12:28 pm

zul_cbr wrote:
art zxr wrote:Hooo, Zul dia liar gi Skudai jekk, tak pun gi UTM. Cool


ok la tu berani gi sorg2 kat UTM tu, ada la "org" tu kan....anak makcik yg tlg mak dia jual kat pasar malam pun dia suh org lain merisik...bukan nak tanya sendiri... What a Face

Sape tu bro? Shocked

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  art zxr on Thu Sep 17, 2009 12:58 pm

matnan wrote:
zul_cbr wrote:
art zxr wrote:Hooo, Zul dia liar gi Skudai jekk, tak pun gi UTM. Cool


ok la tu berani gi sorg2 kat UTM tu, ada la "org" tu kan....anak makcik yg tlg mak dia jual kat pasar malam pun dia suh org lain merisik...bukan nak tanya sendiri... What a Face

Sape tu bro? Shocked

Isshh Zul, merisik kena lantik org perempuan dari keluarga kita sendiri, mana ada pergi sendiri, nak nikah baru pergi sendiri. Memula nenek tolong risikkan, kalau takleh mak sendiri, kakak, makcik... isteri sendiri ke,. La ni koboi datang sorang2 naik moto nak risik anak dara org apa cerita.. warghh ....

Napa ko terkejut Matnan?
Kan aku dah kenalkan dgn anak makcik tu. Adik yg comel putih berdebu tu baru form4 nama Amira.
Kakak dia yg cantik tu nama Siti. Tu pun Matnan nak tau Siti apa. Entah2 Siti Aliyah kot. Senang Matnan, tersasul pun nama sama, he he... bounce bounce

Psst,.. kakak dia yg sulung ko taknak kenal Matnan? Nanti aku tanya kat makcik tu. Dia suka kalau aku datang gerai dia. Cool


Last edited by art zxr on Thu Sep 17, 2009 1:04 pm; edited 1 time in total

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  matnan on Thu Sep 17, 2009 1:00 pm

18 sebatan...ada bran....???? Mad

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  art zxr on Thu Sep 17, 2009 1:08 pm

Ko kena sebat kalau kau naik adik dia je Matnan. Tu pun aku yg sebatkan. Tak pun bapak dia. What a Face

Kakak dia yang ko berkenan tu kan dah dewasa.. alien

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  assasins on Thu Sep 17, 2009 1:19 pm

ha ha ha.......
tuye lama punya cerita la bro.......
bila nak buka poser sama lagi?????

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  zul_cbr on Thu Sep 17, 2009 2:24 pm

art zxr wrote:
matnan wrote:
zul_cbr wrote:
art zxr wrote:Hooo, Zul dia liar gi Skudai jekk, tak pun gi UTM. Cool


ok la tu berani gi sorg2 kat UTM tu, ada la "org" tu kan....anak makcik yg tlg mak dia jual kat pasar malam pun dia suh org lain merisik...bukan nak tanya sendiri... What a Face

Sape tu bro? Shocked

Isshh Zul, merisik kena lantik org perempuan dari keluarga kita sendiri, mana ada pergi sendiri, nak nikah baru pergi sendiri. Memula nenek tolong risikkan, kalau takleh mak sendiri, kakak, makcik... isteri sendiri ke,. La ni koboi datang sorang2 naik moto nak risik anak dara org apa cerita.. warghh ....

laaa..ye ke? hehehehe sori la xtau la pulak. biasa la student cabuk mana tau apa2...lain la matnan ngn assasins ngn ben ngn scid.
lol!

assasins wrote:ha ha ha.......
tuye lama punya cerita la bro.......
bila nak buka poser sama lagi?????

jom...!!!!! esok amacam ? arini bz sket la nak gi batu pahat amik adik.

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  matnan on Thu Sep 17, 2009 3:23 pm

adik????????? Shocked

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  assasins on Thu Sep 17, 2009 5:44 pm

esok kat ner??????
sapa jer yang turun??????

assasins

Number of posts : 261
Age : 31
Location : johor bahru
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://en.netlog.com/21black_jack

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  art zxr on Thu Sep 17, 2009 6:25 pm

matnan wrote:adik????????? Shocked

Ha ah Matnan, ko nak teman Zul gi amik adik dia ke??

Err, nampak gayanya aku takleh join buka posa la ni. Harini last. Esok sampai Isnin ada kerja. Sad
Biasa la kerja kuat mana tau bole amik ZX10 tak lama lagi. Wink

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  megatron_26 on Sun Nov 29, 2009 11:28 am

Assalamualaikum...

Salam perkenalan dari saya Hafiz a.k.a megatron_26

Asal - Kota Tinggi
Umur - 27
Kuda - Hitam wave125R

Tujuan : nak meriahkan lagi dunia permotoran malaysia dan Johor khasnya... salam

megatron_26

Number of posts : 3
Age : 33
Location : Kota Tinggi, Johor
Registration date : 2009-11-29

View user profile http://www.malaysianbikers.com.my

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  art zxr on Sun Nov 29, 2009 8:32 pm

megatron_26 wrote:Assalamualaikum...

Salam perkenalan dari saya Hafiz a.k.a megatron_26

Asal - Kota Tinggi
Umur - 27
Kuda - Hitam wave125R

Tujuan : nak meriahkan lagi dunia permotoran malaysia dan Johor khasnya... salam

Tu dia kawan baru, welcome to the family... cheers

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  zul_cbr on Sun Nov 29, 2009 9:43 pm

megatron_26 wrote:Assalamualaikum...

Salam perkenalan dari saya Hafiz a.k.a megatron_26

Asal - Kota Tinggi
Umur - 27
Kuda - Hitam wave125R

Tujuan : nak meriahkan lagi dunia permotoran malaysia dan Johor khasnya... salam

hallo hafiz...kitorang baru je lepas gi kenduri kawin anak bro ecik tadi....best wooo....lain kali jom la minum2 teh...no contact ada kat dalam forum ni. sila cari ok Very Happy

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  art zxr on Tue Dec 01, 2009 10:02 am

zul_cbr wrote:
hallo hafiz...kitorang baru je lepas gi kenduri kawin anak bro ecik tadi....best wooo....lain kali jom la minum2 teh...no contact ada kat dalam forum ni. sila cari ok Very Happy

Yaaa, kami selalu jugak sembang2 kat Ulu Tiram. Kira dekat la dgn Kota Tinggi tu kan, apa kata bro join kitaorg skali. Tambah meriah group DTBS.

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post  Sponsored content Today at 6:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum