CBR 600 F2 for sale

Go down

CBR 600 F2 for sale Empty CBR 600 F2 for sale

Post  cik_am on Sun Jan 18, 2009 5:51 pm

Tuan tuan dan inchek inchek sekalian,
Ada kawan saya nak jual motor dia..ini butirannya…

Model motorsikal: CBR 600 F2
CC: 598 S.D
Tahun dibuat: 1992
Tahun dafdtar : 1992
Mileage: 55+++ km
Pemilikan: ke 3, buyer jadi ke empat
Lokasi: Muar, Johor.
Harga: RM 29.5k dan sangat boleh nego

Ubahsuai yang telah dibuat adalah seperti berikut:

Cover set : CBR 1000
Windshield: CBR 1000
Head lamp: CBR 1000
Rear lamp: Aprillia 250
Meter: CBR 600
Tayar depan : Bridgestone BT014 120/70/17 BARU
Tayar belakang: Dunlop Qualifier 180/55/17 80%
Regina O Ring Gold BARU
Exhaust: Standard dan sebijik slip on Yoshimura akan diberi bersama original coverset

Walaubagaimana pun, coverset standard akan diberi bersama, sekiranya buyer minat nak tukar sesekali kepada standard F2

Komen saya: motor ni owner dah bikin kasi cun, owner baru perlu bayar dan ride balik je.hehe

Hubungi pemilik: En. Hamdan bin Ahmad di talian berbayar 0127587921

Contact je dgn owner. Owner tak tau nk guna internet ni..haha

Selamat bermuamalat yer..


CBR 600 F2 for sale DSC00420
CBR 600 F2 for sale DSC00424
CBR 600 F2 for sale DSC00423
CBR 600 F2 for sale DSC00425
CBR 600 F2 for sale DSC00426
CBR 600 F2 for sale DSC00430
CBR 600 F2 for sale DSC00431
CBR 600 F2 for sale DSC00432
cik_am
cik_am

Number of posts : 42
Age : 29
Location : johor
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum