CBR 600 F2 for sale

View previous topic View next topic Go down

CBR 600 F2 for sale

Post  cik_am on Sun Jan 18, 2009 5:51 pm

Tuan tuan dan inchek inchek sekalian,
Ada kawan saya nak jual motor dia..ini butirannya…

Model motorsikal: CBR 600 F2
CC: 598 S.D
Tahun dibuat: 1992
Tahun dafdtar : 1992
Mileage: 55+++ km
Pemilikan: ke 3, buyer jadi ke empat
Lokasi: Muar, Johor.
Harga: RM 29.5k dan sangat boleh nego

Ubahsuai yang telah dibuat adalah seperti berikut:

Cover set : CBR 1000
Windshield: CBR 1000
Head lamp: CBR 1000
Rear lamp: Aprillia 250
Meter: CBR 600
Tayar depan : Bridgestone BT014 120/70/17 BARU
Tayar belakang: Dunlop Qualifier 180/55/17 80%
Regina O Ring Gold BARU
Exhaust: Standard dan sebijik slip on Yoshimura akan diberi bersama original coverset

Walaubagaimana pun, coverset standard akan diberi bersama, sekiranya buyer minat nak tukar sesekali kepada standard F2

Komen saya: motor ni owner dah bikin kasi cun, owner baru perlu bayar dan ride balik je.hehe

Hubungi pemilik: En. Hamdan bin Ahmad di talian berbayar 0127587921

Contact je dgn owner. Owner tak tau nk guna internet ni..haha

Selamat bermuamalat yer..










cik_am

Number of posts : 42
Age : 27
Location : johor
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum