Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

View previous topic View next topic Go down

Vote for you FAVOURITE location!

57% 57% 
[ 8 ]
7% 7% 
[ 1 ]
21% 21% 
[ 3 ]
14% 14% 
[ 2 ]
 
Total Votes : 14

Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  ecik on Wed Jan 09, 2008 1:49 pm

Salam semua cheers

Port TT ke FnF ke, kat Zorro Stulang drunken

RV kat Suki Motor, kedai Kole geek

This is how Zorro, Stulang looks like and the environment.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  barrenwizard on Fri May 16, 2008 2:23 pm

Okay continue about the FNF topics that I'd lock in another thread. Sorry for the inconvenience caused. Anyway, I'll be coming tonight. Who's coming please reply. Thanks.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  matnan on Fri May 16, 2008 2:59 pm

barrenwizard wrote:Okay continue about the FNF topics that I'd lock in another thread. Sorry for the inconvenience caused. Anyway, I'll be coming tonight. Who's coming please reply. Thanks.

aku datang Very Happy

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  barrenwizard on Fri May 16, 2008 9:33 pm

Just call MI, he says the IPOH Group is already in Danga Bay, nothing much just stopping by at ZZ. But our FNF time is 10:30PM. So its best that we just stick our usual F&F.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  pakutekan on Fri May 16, 2008 9:39 pm

mlm nih jumpe ktne?? 10.30?? akan ku usahakan kt susur tuh.. tp naik kete la bley?? kalo agak2 lmbt.. xdpt la nk join korang...

pakutekan

Number of posts : 98
Location : skudai-shah alam
Registration date : 2008-02-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  barrenwizard on Fri May 16, 2008 9:40 pm

pakutekan wrote:mlm nih jumpe ktne?? 10.30?? akan ku usahakan kt susur tuh.. tp naik kete la bley?? kalo agak2 lmbt.. xdpt la nk join korang...

Kereta Lembu pun boleh, here's my number +6017-7223889

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  barrenwizard on Fri May 30, 2008 9:03 pm

Who's coming tonight?

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

TTS Raye JB

Post  delarizax on Mon Oct 06, 2008 12:35 pm

Salam bro's, lum ada yg nak wat TTS ke pose dah selamat skang raye lak...sy ni org baru nak gak berkenalan dengan bro's semua...

delarizax

Number of posts : 11
Age : 36
Location : Bandar Baru Permas Jaya
Registration date : 2008-08-22

View user profile http://www.new.facebook.com/inbox/#/profile.php?id=779889087&ref

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  zul_cbr on Tue Oct 07, 2008 3:24 pm

delarizax wrote:Salam bro's, lum ada yg nak wat TTS ke pose dah selamat skang raye lak...sy ni org baru nak gak berkenalan dengan bro's semua...
Salam delarizax!

apa kata update kat Bikers Dossiers dulu..leh kenal2...nama apa, duk mana, motor apa...hehee.. Very Happy

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  delarizax on Tue Oct 07, 2008 3:47 pm

zul_cbr wrote:
delarizax wrote:Salam bro's, lum ada yg nak wat TTS ke pose dah selamat skang raye lak...sy ni org baru nak gak berkenalan dengan bro's semua...
Salam delarizax!

apa kata update kat Bikers Dossiers dulu..leh kenal2...nama apa, duk mana, motor apa...hehee.. Very Happy
salam bro, already update.. thank for reminding..

delarizax

Number of posts : 11
Age : 36
Location : Bandar Baru Permas Jaya
Registration date : 2008-08-22

View user profile http://www.new.facebook.com/inbox/#/profile.php?id=779889087&ref

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  zul_cbr on Wed Oct 08, 2008 2:06 pm

delarizax wrote:
zul_cbr wrote:
delarizax wrote:Salam bro's, lum ada yg nak wat TTS ke pose dah selamat skang raye lak...sy ni org baru nak gak berkenalan dengan bro's semua...
Salam delarizax!

apa kata update kat Bikers Dossiers dulu..leh kenal2...nama apa, duk mana, motor apa...hehee.. Very Happy
salam bro, already update.. thank for reminding..

wah, cepat tul! best2...hehehe...

diorang ni skang banyak yg bertapa..hehehe...bese la masing2 bz ngn hal masing2. slalunya jumaat malam sabtu diorang nih lepak kat Susur 4 larkin bomba, kat kedai Suki Motor. pastu baru gerak gi tts.

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  scid on Wed Oct 08, 2008 2:15 pm

ish biase ar tuh....kitorang kan suker bertapa bg moto tuh bertambah power..ingt ko sorang ajer ker zul hehheheehhe...lame xdtg tts..jumaat nih ingt nak turun sblm gerak ke kl plak esok pg tuh

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  zul_cbr on Wed Oct 08, 2008 2:25 pm

scid wrote:ish biase ar tuh....kitorang kan suker bertapa bg moto tuh bertambah power..ingt ko sorang ajer ker zul hehheheehhe...lame xdtg tts..jumaat nih ingt nak turun sblm gerak ke kl plak esok pg tuh

aiseh, ini cam perli aku jek scid...oit, aritu nampak moto ko park kat depan studio ko. igtkan nak rembat jap bwk awek utm jalan, cian lak kat ko takut xde muto kang. Twisted Evil

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  ~MI~ on Wed Oct 08, 2008 3:41 pm

zul_cbr wrote:
diorang ni skang banyak yg bertapa..hehehe...bese la masing2 bz ngn hal masing2. slalunya jumaat malam sabtu diorang nih lepak kat Susur 4 3 larkin bomba, kat kedai Suki Motor. pastu baru gerak gi tts.

Pembetulan - susur 3.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  scid on Thu Oct 09, 2008 11:56 pm

zul_cbr wrote:
scid wrote:ish biase ar tuh....kitorang kan suker bertapa bg moto tuh bertambah power..ingt ko sorang ajer ker zul hehheheehhe...lame xdtg tts..jumaat nih ingt nak turun sblm gerak ke kl plak esok pg tuh

aiseh, ini cam perli aku jek scid...oit, aritu nampak moto ko park kat depan studio ko. igtkan nak rembat jap bwk awek utm jalan, cian lak kat ko takut xde muto kang. Twisted Evil

awat tak habaq mai....bleh gak perkenalkan kat separuh awek kat utm nih...cett aku pon slalu gak skip pegi mane2....sesape ader cap radiator lebey bleh ar tolak kat aku..aku punyer dah kene rembat ngan saper ntah kat umah aku

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  zul_cbr on Fri Oct 10, 2008 1:57 pm

scid wrote:
zul_cbr wrote:
scid wrote:ish biase ar tuh....kitorang kan suker bertapa bg moto tuh bertambah power..ingt ko sorang ajer ker zul hehheheehhe...lame xdtg tts..jumaat nih ingt nak turun sblm gerak ke kl plak esok pg tuh

aiseh, ini cam perli aku jek scid...oit, aritu nampak moto ko park kat depan studio ko. igtkan nak rembat jap bwk awek utm jalan, cian lak kat ko takut xde muto kang. Twisted Evil

awat tak habaq mai....bleh gak perkenalkan kat separuh awek kat utm nih...cett aku pon slalu gak skip pegi mane2....sesape ader cap radiator lebey bleh ar tolak kat aku..aku punyer dah kene rembat ngan saper ntah kat umah aku

yes. ko jadik geng aku la. kaki skip. ekkekkeee.. Laughing

weh, cap radiator tu ko beli keta punya yg sama saiz je. setel. kedai2 hardware @ jusco/tesco/giant ada jual.

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  zul_cbr on Fri Oct 10, 2008 8:40 pm

TTS RAYA

mlm ni diorang nak lepak2 tts tu.
nak tau lagi lanjut contact ikbal @ l8nite 0177740374

sori xdpt join guys. ada kat melaka.. Sad

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Places to meet and for Teh Tarik Session (TTS) in JB

Post  Sponsored content Today at 6:00 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum