Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  zul_cbr on Sun Aug 10, 2008 1:39 pm

salam guys..

sesapa ada detail tlg post kat sini...tq..

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  scid on Tue Aug 12, 2008 8:58 pm

cik am nak kawen??? kat mane tuh...detail takder??

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  cikonmulan on Tue Aug 12, 2008 9:38 pm

eh...awat aku x tau???

nape aku x kena jemput???

macam mana nak gi???

sape nak sponsor???

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  ~MI~ on Tue Aug 12, 2008 11:05 pm

cikonmulan wrote:eh...awat aku x tau???
sebab ko tak pernah gi ride moto ngan kitorang

nape aku x kena jemput???
jemput mulut ler... kad jemputan dah abis

macam mana nak gi???
naik moto lerrr

sape nak sponsor???
orang dah sponsor makan.. nak sponsor apa lagi???

muahahahahaha


~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  cikonmulan on Tue Aug 12, 2008 11:16 pm

~MI~ wrote:
cikonmulan wrote:eh...awat aku x tau???
sebab ko tak pernah gi ride moto ngan kitorang

nape aku x kena jemput???
jemput mulut ler... kad jemputan dah abis

macam mana nak gi???
naik moto lerrr

sape nak sponsor???
orang dah sponsor makan.. nak sponsor apa lagi???

muahahahahaha



Sad Sad Sad

aku nak repot kat abg aku, cikwan....dia yg bersalah x bgi aku ride

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Konvoi

Post  ~MI~ on Thu Aug 14, 2008 9:17 pm

Okay Guys,

Cik Am ada jemput semua DTbikers ke Kenduri kahwin dia (pakai mulut je).. la ni sibuk sangat pasal keje dan kursus.

So cadangan untuk gerak hari tu pukul 1200hrs kat petronas toll skudai.
Masalah nya wa talak tahu rumah dia kat mana... kalo ada kad jemputan lain la cerita.
Zul - ko kalo pegi boleh la tunjuk jalan.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  zul_cbr on Fri Aug 15, 2008 11:33 pm

~MI~ wrote:Okay Guys,

Cik Am ada jemput semua DTbikers ke Kenduri kahwin dia (pakai mulut je).. la ni sibuk sangat pasal keje dan kursus.

So cadangan untuk gerak hari tu pukul 1200hrs kat petronas toll skudai.
Masalah nya wa talak tahu rumah dia kat mana... kalo ada kad jemputan lain la cerita.
Zul - ko kalo pegi boleh la tunjuk jalan.

errmm...masalahnya wa pun tatau umah dia area mana la bang Laughing

ok ok, nanti kita carik sesama atau minta bantuan muar bikers utk guide.

p/s - saya naik kancil je kot..skang ada evis weyyyyyyy Laughing

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  scid on Sun Aug 17, 2008 2:33 am

arghhhh..evis tuh alasan ko jer tuh....ckp ler nak bwk marka..hehehheehe..aku kalo ader org nak polo bwk slow aku gi ar..kalo sumer pakat perembat aku bye2 dari jauh ajer ar hehehehehhehehehe...moto aku limit 120-130 ajer..lebey2 takut weiihhhhh What a Face

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  zul_cbr on Sun Aug 17, 2008 9:05 am

scid wrote:arghhhh..evis tuh alasan ko jer tuh....ckp ler nak bwk marka..hehehheehe..aku kalo ader org nak polo bwk slow aku gi ar..kalo sumer pakat perembat aku bye2 dari jauh ajer ar hehehehehhehehehe...moto aku limit 120-130 ajer..lebey2 takut weiihhhhh What a Face

scid, jom ber'kancil' ngn aku nak? pancung duit minyak ar.... 850cc wei...kita bagi diorang asap lak.. Twisted Evil

ok saya dah dapat no contact muar bikers spokeperson....diorang smua dah dijemput oleh cik am...so stakat kita nak gi ni, diorang leh guide rasanya utk ke umah am..

List nama yg pegi :

1.MI <-- aritu ckp nak main ngn kancil Twisted Evil
2.zul_kancil
3.scid

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  rPiz on Sun Aug 17, 2008 12:41 pm

zul, blh bagi detail ckit x?
n letak nama aq dlm KIV....

rPiz

Number of posts : 156
Location : batu pahat - ayer keroh,mlke
Registration date : 2008-01-12

View user profile http://profiles.friendster.com/hafizhassan881114

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  ~MI~ on Sun Aug 17, 2008 12:42 pm

zul_cbr wrote:
scid wrote:arghhhh..evis tuh alasan ko jer tuh....ckp ler nak bwk marka..hehehheehe..aku kalo ader org nak polo bwk slow aku gi ar..kalo sumer pakat perembat aku bye2 dari jauh ajer ar hehehehehhehehehe...moto aku limit 120-130 ajer..lebey2 takut weiihhhhh What a Face

scid, jom ber'kancil' ngn aku nak? pancung duit minyak ar.... 850cc wei...kita bagi diorang asap lak.. Twisted Evil

ok saya dah dapat no contact muar bikers spokeperson....diorang smua dah dijemput oleh cik am...so stakat kita nak gi ni, diorang leh guide rasanya utk ke umah am..

List nama yg pegi :

1.MI <-- aritu ckp nak main ngn kancil Twisted Evil
gila ke apa main ngan kancil???

2.zul_kancil
3.scid


Apa barang naik kancil???

Kalo lagu tu aku bawak rusa la, tak pun kelisa ke, tak pun kera, beruk, tapir, ikan paus pun boleh gak....

ps-moto wa tak siap lagi weii... sapa nak bagi pinjam motor...

muahahahahaha

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  rPiz on Sun Aug 17, 2008 1:58 pm

.


Last edited by rPiz on Fri Aug 22, 2008 6:40 pm; edited 1 time in total

rPiz

Number of posts : 156
Location : batu pahat - ayer keroh,mlke
Registration date : 2008-01-12

View user profile http://profiles.friendster.com/hafizhassan881114

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  L8nite on Thu Aug 21, 2008 8:50 pm

tak dapat ikut sebab kejer
sori guys...
sampaikan salam jer la kat cim am ea...

L8nite

Number of posts : 121
Age : 29
Location : Alor Setar,Kedah.
Registration date : 2008-03-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  cikonmulan on Thu Aug 21, 2008 9:12 pm

naik kancil je ke??

naik le dugong plak....Very Happy

x dapat ikut jugak...skung susah nak cuti...later pi tenok baby cik am je le Wink

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  ~MI~ on Thu Aug 21, 2008 9:28 pm

Pertukaran!!!

Memandangkan ada yang nak pegi sagil, jadi kita bertolak awal sikit.
1030hrs kat petronas toll skudai.

1. Zul
2. SCID
3. geng-geng budak nakal JB - Asr, Said, Oma dan MI.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  zul_cbr on Thu Aug 21, 2008 11:58 pm

10.30 ek? nak mandi dulu ke apa?

nak mintak tlg muar bikers tunjuk jalan x?

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  ~MI~ on Fri Aug 22, 2008 10:45 am

zul_cbr wrote:10.30 ek? nak mandi dulu ke apa?

nak mintak tlg muar bikers tunjuk jalan x?

Mandi boleh, tak mandi pun boleh... lagi baik bangun tido terus gi muo.

Plan gi rumah Am aku dah tahu... Jalan Abdul Rahman (jalan laut ke Parit Jawa).
Tapi kalau tak jumpa jugak (pasal ko tak mandi) kita tepon je lah diorang nanti.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  zul_cbr on Sat Aug 23, 2008 12:37 am

~MI~ wrote:
zul_cbr wrote:10.30 ek? nak mandi dulu ke apa?

nak mintak tlg muar bikers tunjuk jalan x?

Mandi boleh, tak mandi pun boleh... lagi baik bangun tido terus gi muo.

Plan gi rumah Am aku dah tahu... Jalan Abdul Rahman (jalan laut ke Parit Jawa).
Tapi kalau tak jumpa jugak (pasal ko tak mandi) kita tepon je lah diorang nanti.

saya gerak lambat sket la..

korang gi la mandi2 dulu kat ledang tu...selimut berat sket la kalo pagi..ekekekekeke....

kol 1.30 saya tggu kat tol tangkak. nk gerak saing ke umah cik am. ok x?

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  cikonmulan on Sat Aug 23, 2008 3:34 am

eh umah cik am kat muar ke??

ai know ehre d place .....hehehe
btw...safe ride/drive

cik am selamat.......!!!!!!!

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  zul_cbr on Sun Aug 24, 2008 2:00 am

alhamdulillah...sampai gak kat umah am..jam dah kol 6.39pm....

punya la melilau mencarik...sampai sesat2..

last2 dah give up, jalan slow sambil pndg sebelah kiri...skali tu ternampak Srad600 am tgh parking baek kat depan umah dia(umah am terkebelakang sket)......perghhhhhhhhhhhhh...trus kenal...hahahahahaha Twisted Evil

pengantin kita exhausted giler... alien

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  OscarMike on Sun Aug 24, 2008 11:33 am

sori.... aku tak dpt join sama, tq yg susah payah pergi bertandang, mungkin masa balik main jet ski kot.
Selamat Pengantin Baru Cik Am,

Bagi bakal pengantin (masih bujang), utk rkn2 senang carik rumah, ko parking motor kat tepi jln besar, lagi baik tgh jalan, senang member carik rumah... Smile Smile

OscarMike

Number of posts : 40
Age : 58
Location : JB ~ Mlk
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  scid on Mon Aug 25, 2008 2:03 am

sori lar geng...aku tak berjaye nak menghadirkan diri..skang pon ader kat muar lg nih..keje bnyk seh..esok baru blk jb sbb present thestis heheehehe...papepon slamat pengantin baru cik am..semoga dimurahkan rezeki hendaknyer cheers

scid

Number of posts : 431
Age : 32
Location : Skudai, Johor ~ Gopeng, Perak
Registration date : 2008-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  cik_am on Sun Sep 07, 2008 2:52 am

time kasey pada zul cbr yg berusaha nk dtg..thanks to all jgk..aku faham aritu hujan..xleh nk ride..huhuhuhu...

syok btol lah kawen ni kan..hehehe

cik_am

Number of posts : 42
Age : 27
Location : johor
Registration date : 2008-03-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  cikonmulan on Sun Sep 07, 2008 10:36 am

cik_am wrote:time kasey pada zul cbr yg berusaha nk dtg..thanks to all jgk..aku faham aritu hujan..xleh nk ride..huhuhuhu...

syok btol lah kawen ni kan..hehehe

syok macam mana tu??

pirat Twisted Evil pirat Twisted Evil

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  cikonmulan on Sun Sep 07, 2008 10:37 am

apa2 pong....Selamat Pengantin Baru (baru keeee???) !!!


I love you I love you I love you

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Ride Kenduri Kahwin Cik Am 23/8

Post  Sponsored content Today at 6:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum