ok

View previous topic View next topic Go down

ok

Post  j0j02 on Thu Jul 24, 2008 10:31 pm

mi and barren, x pe, list tu seminggu sblm ride maksudnya dlm minggu depan, bukan apa, utk resort prepare makanan je. nnt klu dah confirm, bgtau ye.

btw, mana ecik, honeymoon ke kat tanjung balai rabbit

j0j02

Number of posts : 19
Age : 35
Location : KL
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: ok

Post  ~MI~ on Fri Jul 25, 2008 11:25 am

j0j02 wrote:mi and barren, x pe, list tu seminggu sblm ride maksudnya dlm minggu depan, bukan apa, utk resort prepare makanan je. nnt klu dah confirm, bgtau ye.

btw, mana ecik, honeymoon ke kat tanjung balai rabbit

Hoit!!! Cover sikit...

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: ok

Post  j0j02 on Mon Jul 28, 2008 11:20 pm

hahahha, sori aku terbuka satu topic baru pulak. tanjung balai tu bukan tpt honeymoon ker albino

btw, bar dah semakin dekat, harap dapat jumpa korang semua nnt, pasal bbq, tgk la klu sempat jumaat bg kat resort ok gak, tp klu line clear, rempuh je mlm tu, makan free farao

sori mi, aku lupa nak cal td, hp mcm siol je, duit nak beli ade, tp tggu kot2 dpt free pirat

j0j02

Number of posts : 19
Age : 35
Location : KL
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: ok

Post  ~MI~ on Tue Jul 29, 2008 10:28 am

j0j02 wrote:hahahha, sori aku terbuka satu topic baru pulak. tanjung balai tu bukan tpt honeymoon ker albino

btw, bar dah semakin dekat, harap dapat jumpa korang semua nnt, pasal bbq, tgk la klu sempat jumaat bg kat resort ok gak, tp klu line clear, rempuh je mlm tu, makan free farao

sori mi, aku lupa nak cal td, hp mcm siol je, duit nak beli ade, tp tggu kot2 dpt free pirat

HP aku pulak problem ni... ingat bateri dah habis.... rupa-rupanya kong terus... macam tahu-tahu je time gaji...

Aku ada tanya diorang ni.. nak pi ke tak? semua tak boleh komfirm ler... apa-apa pun aku cuba luangkan masa untuk pegi waktu siang hari sabtu tu... malam memang tak boleh laaa.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: ok

Post  Sponsored content Today at 6:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum