PENGAMBILAN/ TAMBAH KELAS LESEN MEMANDU

View previous topic View next topic Go down

PENGAMBILAN/ TAMBAH KELAS LESEN MEMANDU

Post  ronan on Wed Jul 02, 2008 12:51 pm

Eksklusif untuk members DTBS sahaja.

saya baru dapatkan sebuah sekolah memandu di JB untuk menjadi sekolah memandu panel untuk members.

Jadi, untuk sesiapa yang ingin mengambil lesen memandu samada tambah kelas atau baru nak amik (B2 kepada B full, atau baru nak amik B full, atau baru nak amik lesen kereta), saya akan kenalkan dengan pengetua sekolah tersebut.

Call saya untuk details.

p/s: gerenti lulus...

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: PENGAMBILAN/ TAMBAH KELAS LESEN MEMANDU

Post  zul_cbr on Wed Jul 02, 2008 3:08 pm

aduh......ada klas math x? taknak la kalo ada math. Twisted Evil

p/s - bang kalo B skrg brapa? test ngn moto apa?

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: PENGAMBILAN/ TAMBAH KELAS LESEN MEMANDU

Post  matnan on Wed Jul 02, 2008 4:23 pm

zul_cbr wrote:aduh......ada klas math x? taknak la kalo ada math. Twisted Evil

p/s - bang kalo B skrg brapa? test ngn moto apa?

ape da ko ni zul nak masuk kelas math plak

ronan kalau B dengan D brape hengget?

matnan

Number of posts : 375
Age : 33
Location : Masai
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: PENGAMBILAN/ TAMBAH KELAS LESEN MEMANDU

Post  ronan on Fri Jul 04, 2008 11:14 am

zul_cbr wrote:
p/s - bang kalo B skrg brapa? test ngn moto apa?
rege RM800.00... test dengan XV535 tu le...

ape da ko ni zul nak masuk kelas math plak


matnan wrote:ronan kalau B dengan D brape hengget?
klu D, RM950.00... kalau sekali B & D, aku x sure la... tp gerenti ada kurang le... nnt aku update..

_________________

ronan

Number of posts : 371
Age : 42
Location : JB
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: PENGAMBILAN/ TAMBAH KELAS LESEN MEMANDU

Post  cikonmulan on Sat Aug 23, 2008 10:05 pm

cik wan...kalu aku nak hupgrade jadik lesen bawak treller bley ke??

tapi kalu hugrade ke B Penuh (hehehe bunyi macam full CUP : cikwan suka le tu Twisted Evil ).....brapa hingit??

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

tolong bro sume..

Post  wanrose on Wed Feb 10, 2010 7:13 pm

sy berumor 20 thun..dah ada B2 dan D...nk upgrade ke Bfull sebab dah geram sangat tengok R1 org tua sy tu.. brape had umo utk upgrade ke Bfull and brape cost dia? mintak tolong dr otai2 di sini... Very Happy Very Happy Very Happy

wanrose

Number of posts : 5
Age : 27
Location : Johor Bahru
Registration date : 2010-02-10

View user profile

Back to top Go down

Re: PENGAMBILAN/ TAMBAH KELAS LESEN MEMANDU

Post  Sponsored content Today at 4:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum