BMW X5 STOLEN !!!

View previous topic View next topic Go down

BMW X5 STOLEN !!!

Post  cikonmulan on Mon May 12, 2008 7:48 pm

kengkawan !!!

ada brita TERKINI yg x baik melibatkan BOSS BESAQ "cheq"
X5 dia kena rompak

tarikh : 12.05.2008
tyme : 4.00pm to 5.00pm
venue : Mont Kiara, KL (near Jalan Duta)


Modus operandi :
-ada keta langgar dari belakang
-pastu boss "cheq" kuaq nak tenok condition X5 dia
-pastu ada lelaki (xpasti apa bangsa) telah ugut boss "cheq" ini dengan meletakkan parang kat leher dia
-so kerana takut nyawa melayang, boss "cheq" serahkan X5 dia

berita lanjut "cheq" akan hupdate esok !!!

so u guys, brothers n sisters....plz drive/ride carefully n be alert

tenkui

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: BMW X5 STOLEN !!!

Post  ecik on Tue May 13, 2008 2:34 pm

cilakak punya penyamun!

Mujur aku drive potong & perut2 buruk je.

ecik

Number of posts : 190
Age : 59
Location : Gelang Patah, Johor ~ Kuantan, Pahang
Registration date : 2008-01-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BMW X5 STOLEN !!!

Post  cikonmulan on Tue May 13, 2008 3:27 pm

LATEST !!!!!!!

menurut boss "cheq":
-penyamun tu terdiri drpd 3 ekor lelaki berbangsa INDIA aka PARIA (alah bangsa boss "cheq" jgk)
rasanyer depa2 nie mmg pakar mengCILOK keta2 jenis BMW babnyer.....smpiiiiiiiiiiii skung no news pasai keta tu

apa2 pong....pada semua esp GIRLS (nie termasuk mak budak) out there hati2 le semasa memandu...jgn biarkan NYAWA anda & NYAWA MESIN anda terancam

*cikon melaporkan natural live dari Key Ell Very Happy

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: BMW X5 STOLEN !!!

Post  ~MI~ on Tue May 13, 2008 4:37 pm

TIPS UNTUK MEREKA YANG 'BARU' KENA CURIK KERETA/MOTOR.

1. Tahan teksi (esp yang pakai radio).
2. Bawa ke balai polis terdekat.
3. Suruh driver teksi broadcast guna radio info tentang kereta/motor kena curi. Lagi bagus kalau ada 'reward'.
4. Sampai balai polis terus buat repot.
5. Dan kalo boleh dapatkan pertolongan dari radio teksi company lain.

Rationalnye.
1. Teksi sekarang banyak dan guna radio, senang untuk diorang cari dan kontek.
2. Reward selalunya RM500 dan di bayar pada operator radio.
3. Kena buat repot polis cepat-cepat kerana untuk safeguard teksi yang sekiranya jumpa kereta tu.

Harap membantu.

~MI~

Number of posts : 205
Age : 35
Location : Permas Jaya
Registration date : 2008-01-11

View user profile

Back to top Go down

Re: BMW X5 STOLEN !!!

Post  barrenwizard on Tue May 13, 2008 9:13 pm

~MI~ wrote:TIPS UNTUK MEREKA YANG 'BARU' KENA CURIK KERETA/MOTOR.

1. Tahan teksi (esp yang pakai radio).
2. Bawa ke balai polis terdekat.
3. Suruh driver teksi broadcast guna radio info tentang kereta/motor kena curi. Lagi bagus kalau ada 'reward'.
4. Sampai balai polis terus buat repot.
5. Dan kalo boleh dapatkan pertolongan dari radio teksi company lain.

Rationalnye.
1. Teksi sekarang banyak dan guna radio, senang untuk diorang cari dan kontek.
2. Reward selalunya RM500 dan di bayar pada operator radio.
3. Kena buat repot polis cepat-cepat kerana untuk safeguard teksi yang sekiranya jumpa kereta tu.

Harap membantu.

Wow, didn't know that kind of tactic. Good One.

_________________

"MAN IS A PUPIL, PAIN IS HIS TEACHER"

barrenwizard

Number of posts : 263
Age : 29
Location : Johor Bahru, Johor
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://www.friendster.com/barrenwizard

Back to top Go down

Re: BMW X5 STOLEN !!!

Post  Sponsored content Today at 6:04 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum