PUKAU ZAMAN MODEN!!!!!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: PUKAU ZAMAN MODEN!!!!!

Post  art zxr on Thu May 01, 2008 2:36 am

zul_cbr wrote:
art zxr wrote:Awek indon, boyan, nasi goreng Thai, apa apa la ,,

Haritu ada orang call aku suruh aku pegi ATM transfer duit. Aku ikut jekk arahan dia. Sampai kat ATM aku transfer duit tu ke akaun aku yg lain.
Org tu siap tanya kenapa tak masuk pun duit yg aku transfer tu..
Aku kata, "sebab duit tu duit aku, bukan duit kau, warghh kah kah kah."

Aku rasa dia hempas telefon dia kot lepas tu Rolling Eyes

laaaa...ktawa dekah2 pulak dia... Shocked

tapi sapa "org" tu?

Mana la aku kenal org tu. Kalau kenal aku dah pegi jumpa bantai puas2. Bodo betul nak suruh orang transfer duit masuk akaun dia. Kazen aku pun ada kena. Kebetulan tengah nak keluarkan duit kat ATM. Kazen aku cakap duit dah transfer, tapi masuk kocek aku sendiri la. clown
Tapi kalau men pukau2 ni aku tak berani nk komen laa.

art zxr

Number of posts : 221
Location : Larkin Jaya, Johor Bahru. Johor
Registration date : 2008-01-12

View user profile

Back to top Go down

Re: PUKAU ZAMAN MODEN!!!!!

Post  cikonmulan on Thu May 01, 2008 3:47 am

art zxr wrote:
zul_cbr wrote:
art zxr wrote:Awek indon, boyan, nasi goreng Thai, apa apa la ,,

Haritu ada orang call aku suruh aku pegi ATM transfer duit. Aku ikut jekk arahan dia. Sampai kat ATM aku transfer duit tu ke akaun aku yg lain.
Org tu siap tanya kenapa tak masuk pun duit yg aku transfer tu..
Aku kata, "sebab duit tu duit aku, bukan duit kau, warghh kah kah kah."

Aku rasa dia hempas telefon dia kot lepas tu Rolling Eyes

laaaa...ktawa dekah2 pulak dia... Shocked

tapi sapa "org" tu?

Mana la aku kenal org tu. Kalau kenal aku dah pegi jumpa bantai puas2. Bodo betul nak suruh orang transfer duit masuk akaun dia. Kazen aku pun ada kena. Kebetulan tengah nak keluarkan duit kat ATM. Kazen aku cakap duit dah transfer, tapi masuk kocek aku sendiri la. clown
Tapi kalau men pukau2 ni aku tak berani nk komen laa.

baik masuk poket cikon Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
bley buat beli bike buat ride ke sg kelah-kl-JB

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: PUKAU ZAMAN MODEN!!!!!

Post  zul_cbr on Thu May 01, 2008 5:41 pm

art zxr wrote:
zul_cbr wrote:
art zxr wrote:Awek indon, boyan, nasi goreng Thai, apa apa la ,,

Haritu ada orang call aku suruh aku pegi ATM transfer duit. Aku ikut jekk arahan dia. Sampai kat ATM aku transfer duit tu ke akaun aku yg lain.
Org tu siap tanya kenapa tak masuk pun duit yg aku transfer tu..
Aku kata, "sebab duit tu duit aku, bukan duit kau, warghh kah kah kah."

Aku rasa dia hempas telefon dia kot lepas tu Rolling Eyes

laaaa...ktawa dekah2 pulak dia... Shocked

tapi sapa "org" tu?

Mana la aku kenal org tu. Kalau kenal aku dah pegi jumpa bantai puas2. Bodo betul nak suruh orang transfer duit masuk akaun dia. Kazen aku pun ada kena. Kebetulan tengah nak keluarkan duit kat ATM. Kazen aku cakap duit dah transfer, tapi masuk kocek aku sendiri la. clown
Tapi kalau men pukau2 ni aku tak berani nk komen laa.

ntah2 org tu nak pukau abg art kot...tapi tak jalan...

p/s - ilmu apa pakai bro..share la.

zul_cbr

Number of posts : 642
Age : 28
Location : JB-Ayer Keroh,Melaka
Registration date : 2008-01-09

View user profile http://profiles.friendster.com/mzul

Back to top Go down

Re: PUKAU ZAMAN MODEN!!!!!

Post  cikonmulan on Thu May 01, 2008 5:43 pm

zul_cbr wrote:
ntah2 org tu nak pukau abg art kot...tapi tak jalan...

p/s - ilmu apa pakai bro..share la.

ILMU PENGASIH kot Razz

cikonmulan

Number of posts : 543
Location : Isketam Ball, Key Ell
Registration date : 2008-01-18

View user profile

Back to top Go down

Re: PUKAU ZAMAN MODEN!!!!!

Post  Sponsored content Today at 6:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum